LGS'ye cüzdanla, anahtarla girilir mi? 2024 LGS sınavında çanta, ulaşım kartı (Akbil-İstanbulkart) yasak mı?

LGS'ye cüzdanla, anahtarla girilir mi? 2024 LGS sınavında çanta, ulaşım kartı (Akbil-İstanbulkart) yasak mı?

LGS sınavına her sene olduğu gibi bu sene de 1 milyona yakın adayın girmesi bekleniyor. 2024 yılı LGS sınavı 2 Haziran Pazar günü yapılacak. Sınava girecek olan adaylar anahtar, ulaşım kartı (İstanbulkart), çanta ve cüzdan ile sınava girilip girilmeyeceğini merak ediyor. LGS'ye cüzdanla, anahtarla girilir mi? 2024 LGS sınavında çanta, ulaşım kartı (Akbil-İstanbulkart) yasak mı? soruları sınav günü yaklaştıkça pek çok öğrenci ve veli tarafından soruluyor. MEB sınavda yasak olan eşyalar listesini açıkladı. Peki ev anahtarı ile LGS'ye girilir mi?

Gündem

01.06.2024, 10:17

İyi bir lisede eğitim görmenin hayalini kuran yüz binlerce 8. sınıf öğrencisi LGS sınavında ter dökecek. LGS sınavı 2 oturumda yapılacak. 2 Haziran Pazar günü yapılacak olan sınavda birinci oturum saat 09.30'da, ikinci oturumu 11.30’da başlayacak. Öğrencilerin sınava gelirken yanlarında fotoğraflı onaylı sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgelerinin olması gerekiyor. LGS sınavında ter dökecek olan adaylar yanlarında cüzdan, çanta ve anahtarla sınava girip giremeyeceğini merak ediyor. 

Emine Erdoğan, Tiran'da Linda Rama ile bir araya geldi: Kültürel işbirliği vurgusu Emine Erdoğan, Tiran'da Linda Rama ile bir araya geldi: Kültürel... Haberi Görüntüle

LGS'YE CÜZDAN VE ANAHTARLA GİRİLİR Mİ?

LGS kılavuzunda sınavda yasak olan eşyalar sıralandı. Sınavda yasak olan eşyalar arasında; çanta, cüzdan, cep telefonu, telsiz, radyo, saat, bilgisayar, kamera ve benzeri iletişim araçları ile depolama kayıt ve veri aktarma cihazları, kablosuz iletişim sağlayan cihazlar ve kulaklık, kolye, küpe, bilezik, yüzük, broş ve benzeri eşyalar ile her türlü elektronik ve/veya mekanik cihazlar, databank sözlük, hesap makinesi, kâğıt, kitap, defter, not vb. dokümanlar, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlar, delici ve kesici aletler yer alıyor. Bu eşyalar ile sınava giriş yapılamayacak. Bu araçlarla sınava girdiği tespit edilen adayın sınavı geçersiz sayılacaktır. 

Sahtekarlara af yok: Bakanlık hileli gıdalar listesini yayınlandı Sahtekarlara af yok: Bakanlık hileli gıdalar listesini yayınlandı Haberi Görüntüle

LGS SINAVINDA ÇANTA, ULAŞIM KARTI (İSTANBULKART) YASAK MI?

LGS sınavı güvenlik önemlerinin üst seviyede olduğu bir sınav türüdür. LGS sınavında pek çok eşya yasak olacak. Yasaklı eşyalar arasında çanta da bulunuyor. Ancak LGS kılavuzunda yasaklı araçlar arasında ulaşım kartı yer almıyor. 

Survivor Hasan'ın eşi Tatiana Ruichiana kimdir? Tatiana Ruichiana nereli, Müslüman mı? Survivor Hasan'ın eşi Tatiana Ruichiana kimdir? Tatiana Ruichiana nereli, Müslüman... Haberi Görüntüle

LGS SINAVINDA KOLYE, KÜPE, YÜZÜK YASAK MI?

2024 LGS sınavında adaylar kolye, küpe, bilezik, yüzük, broş ve benzeri eşyalar yanlarında getirmemelidir. Bunlar yasaklı eşyalar arasında yer alıyor. 

Survivor 2025 başvuru formu! TV8 Survivor başvurusu nasıl yapılır? Survivor 2025 başvuru formu! TV8 Survivor başvurusu nasıl yapılır? Haberi Görüntüle

2024 LGS SINAVI SAAT KAÇTA?

LGS sınavına bu sene de 1 milyona yakın adayın katılması bekleniyor. LGS sınavı 2 Haziran Pazar günü yapılacak. İlk okuturm 9.30'da ikinci oturum 11.30'da yapılacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading