Yandex Metrica

Sitede Ara

Lider Bayer Leverkusen, Mainz'ı yendi puan farkını açtı: Sosyal medya ikinci golü konuşuyor

Lider Bayer Leverkusen, Mainz'ı yendi puan farkını açtı: Sosyal medya ikinci golü konuşuyor

Bundesliga'nın 23. hafta açılış maçında lider Bayer Leverkusen, kümede kalma mücadelesi veren Mainz'ı 2-1 yendi ve Bayern Münih'le arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 11'!e çıkardı. 

Spor

25.02.2024, 20:00

Bayer Leverkusen, Bundesliga'nın 23. haftasında düşme hattındaki Mainz'ı 2-1 mağlup etti ama Leverkusen'in attığı ikinci gol 3 puandan fazla konuşuldu. Maçın henüz 3. dakikasında Granit Xaha, Bayer Leverkusen'i 1-0 öne geçirdi. Konuk ekip Mainz bu gole kısa süre içerisinde cevap verdi. 7. dakikada Köhr, durumu 1-1 yapan golü attı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Göztepe Süper Lig'de şeytanın bacağını kırdı! (GÖZTEPE-BODRUM FK ÖZET) Göztepe Süper Lig'de şeytanın bacağını kırdı! (GÖZTEPE-BODRUM FK ÖZET) Haberi Görüntüle

KALECİNİN BÜYÜK HATASI

Dakikalar 68. gösterirken Robert Andrich'in tüm sosyal medyayı sallayan golü geldi. Bu dakikada topu ceza sahası dışından kaleye gönderen Andrich'in vuruşunda top kaleci Robin Zentner'in elinden kaydı ve filelere doğru yöneldi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi fikstürü netleşti! İşte temsilcilerimzin programları... Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi fikstürü netleşti! İşte temsilcilerimzin... Haberi Görüntüle

33 MAÇTIR YENİLMİYORLAR

Alman kalecinin müdahalesi gole engel olamadı ve Bayer Leverkusen 2-1 öne geçti. Maçın 80. dakikasında ise konuk ekip 10 kişi kaldı. Bu dakikada Jessic Ngankam kırmıız kart gördü. Karşılaşmada başka gol olmayınca lider Bayer Leverkusen, puanını 61'e yükseltti. 33 maçtır yenilmeyerek bir rekora imza atan Xabi Alonso'nun öğrencileri, maç fazlasıyla ikinci sıradaki Bayern Münih'le arasındaki puan farkını 11'e yükseltti. Mainz ise 15 puanda kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading