Lille ile Fenerbahçe'yi eleyeceklerini iddia etti: Tur şansımız yüzde 1000

Lille ile Fenerbahçe'yi eleyeceklerini iddia etti: Tur şansımız yüzde 1000

Lille forması giyen Trabzonspor'un eski oyuncusu Thomas Meunier, Fenerbahçe ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi eleme maçı öncesinde oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Spor

12.08.2024, 16:12

Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında karşılaşacak olan Lille'in savunma oyuncusu Thomas Meunier, maç öncesi dikkat çeken açıklamalar yaptı. Eski Trabzonspor'lu futbolcu, Fenerbahçe'yi geçmek konusunda oldukça kendinden emin olduğunu belirtti. "Fenerbahçe'nin güçlü yanları var ama bizden güçlü değiller. Tur şansımızın yüzde 1000 olduğuna inanıyorum" diyen Meunier, takımı adına iddialı bir çıkış yaptı.

Son dakika... A Milli Takım İzlanda'da tarih yazdı! Buzda dansın krallarından 3 puan Son dakika... A Milli Takım İzlanda'da tarih yazdı! Buzda dansın... Haberi Görüntüle

MOURINHO'YA ATIF

Meunier, Fenerbahçe'nin tecrübeli isimler barındırdığını vurgularken, bu oyunculardan özellikle Dusan Tadic ve Youssef En-Nesyri'yi öne çıkardı. Ayrıca, "Jose Mourinho oraya imza attıysa, kulüple bir şeyler kazanabileceğini düşündüğü içindir" şeklinde konuşarak, Fenerbahçe'nin potansiyeline dair bir değerlendirme yaptı.

Yıldız futbolcu hamile eşinin çoçuğunun kendisinden olmadığını öğrendi! Çoçuğun ismini dövme yaptırmıştı! Yıldız futbolcu hamile eşinin çoçuğunun kendisinden olmadığını öğrendi! Çoçuğun ismini... Haberi Görüntüle

"TÜRK TARAFTARLAR BENİ MOTİVE EDİYOR"

Eski Trabzonspor'lu futbolcu, Türkiye'de futbolun atmosferine de değindi. Türk taraftarların tutkularından gelen şöhretlerinin kendisini motive ettiğini söyleyen Meunier, "Böyle maç atmosferleri beni motive ediyor. Bundan faydalanmamız gerek. Sahada olanlar tribünleri de etkileyecek" ifadeleriyle, bu zorlu deplasmandan çekinmediğini belirtti.

Fenerbahçe'ye çifte şok! Yıldız isimler sakatlandı! Fenerbahçe'ye çifte şok! Yıldız isimler sakatlandı! Haberi Görüntüle

RÖVANŞ MAÇI YARIN

Fenerbahçe, yarın saat 20:00'de Lille'i konuk edecek. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Fenerbahçe, tur atlamak için mutlak galibiyete ihtiyaç duyuyor. Meunier'in bu iddialı açıklamaları, maçın heyecanını daha da artırmış durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading