Yandex Metrica

Sitede Ara

Liverpool'a şampiyonluk yolunda kristal çelme

Liverpool'a şampiyonluk yolunda kristal çelme

İngiltere Premier Lig'in iddialı takımlarından Liverpool, Crystal Palace karşısında 1-0 mağlup olarak üst üste ikinci kez puan kaybetti.

Spor

19.04.2024, 22:29

İngiltere Premier Lig'in iddialı takımlarından Liverpool, Anfield'da Crystal Palace karşısında oynadığı maçta 1-0'lık skorla mağlup olarak şampiyonluk yarışında kritik bir kayıp yaşadı.

Transfer rekoru kırıldı! FIFA rakamları duyurdu Transfer rekoru kırıldı! FIFA rakamları duyurdu Haberi Görüntüle

TEK GOL İLK YARIDA GELDİ

Karşılaşmanın 14. dakikasında Eberechi Eze'nin golüyle Crystal Palace öne geçerken, Liverpool'un aradığı gol bir türlü gelmedi. İlk yarının sonunda skor değişmeyince devreyi konuk ekip önde tamamladı.

Cristiano Ronaldo'dan emeklilik açıklaması! Futbolu bıraktıktan sonra ne yapacağını da açıkladı | RONALDO FUTBOLU BIRAKIYOR MU? NE ZAMAN YEŞİL SAHALARA VEDA EDECEK? Cristiano Ronaldo'dan emeklilik açıklaması! Futbolu bıraktıktan sonra ne yapacağını da... Haberi Görüntüle

LIVERPOOL İÇİN ÜST ÜSTE İKİNCİ PUAN KAYBI

Liverpool, ikinci yarıda galibiyet için baskısını artırsa da Crystal Palace savunmasını geçmekte başarısız oldu ve maçtan 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Liverpool, üst üste ikinci kez puan kaybederken, Crystal Palace ise Oliver Glasner yönetiminde ikinci galibiyetini elde etti ve puanını 33'e yükseltti.

FIFA'dan ırkçılıkla ilgili tarihi karar: Maçlar ertelenecek FIFA'dan ırkçılıkla ilgili tarihi karar: Maçlar ertelenecek Haberi Görüntüle

LIVERPOOL'UN PUANI 71'DE KALDI

Crystal Palace, 2017'den sonra ilk kez Liverpool deplasmanından galibiyetle dönerken, Liverpool ise ligde geçtiğimiz hafta Manchester United'la berabere kaldıktan sonra bu hafta Crystal Palace'a yenilerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sorgulatacak bir kayıp yaşadı. Şampiyonluk hedefindeki rakibi Manchester City'nin kazandığı haftada Liverpool'un puanı 71'de kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading