Yandex Metrica

Sitede Ara

Lübnan'da patlatılan çağrı cihazları Türkiye'de de satılıyor! Üstelik çok uygun fiyata

Lübnan'da patlatılan çağrı cihazları Türkiye'de de satılıyor! Üstelik çok uygun fiyata

İsrail'in Lübnan'da çağrı cihazlarını eş zamanlı olarak patlatarak gerçekleştirdiği terör saldırısında en az 9 kişi ölürken 2 bin  800 kişi yaralandı. Yaralananların önemli kısmının uzuv kaybı yaşadğı belirtiliyor. Patlatılan çağrı cihazlarının ise Türkiye'de de satıldığı ortaya çıktı. Üstelik çok uygun fiyata...

Dünya

18.09.2024, 01:25

Lübnan'ı kana bulayan saldırıda taşıbanilir çağrı cihazları eş zamanlı olarak patlatıldı. İsrail'in gerçekleştirdiği saldırıda 9 kişi hayatını kaybederken 2 bin 800 kişi de yaralandı. 

'Esirleri kurtar yeniden saldır': On binlerce İsrailli rehine takası için sokaklara indi 'Esirleri kurtar yeniden saldır': On binlerce İsrailli rehine takası için... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE DE SATILIYOR

İsrail'in çağrı cihazlarına sızıp gerçekleştirdiği saldırı sonrası çağrı cihazlarının markası merak konusu oldu. Teletrim marka olan ve Motorola firmasına bağlı cihazın menşei ise ABD olarak biliniyor.

Bu saldırı sonrası dünya genelindeki çağrı cihazları ve telefonlar için bir kaygı oluştu. Lübnan'da bu cihazların kullanılmamasına yönelik çağrı yapılırken Türkiye'de ise İsrail'in Lübnan saldırısında kullandığı Teletrim adlı çağrı cihazlarının çok ucuz fiyatlara online satış platformlarında satıldığı ortaya çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading