Yandex Metrica

Sitede Ara

Lukaku Fenerbahçe'ye kaldı! Astronomik transfer kapıda

Lukaku Fenerbahçe'ye kaldı! Astronomik transfer kapıda

Adı Fenerbahçe ile anılan Belçikalı yıldız Romelu Lukaku için Chelsea'den resmi karar çıktı. Aziz Yıldırım'ın Mourinho ile ilgili açıklamaları, transfer sürecini yeniden alevlendirdi.

Spor

01.06.2024, 11:56

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirmesinin ardından, kulüp başkanı Aziz Yıldırımîn Romelu Lukaku'nun transferi için önemli açıklamalarda bulunduğu akıllara geldi. Yıldırım, "Mourinho, Lukaku'yu istiyor" demiş ve Belçikalı forvetin transferi için Chelsea ile görüşmelere başlandığını belirtmişti.

İsral basınında çıkan Beşiktaş- Maccabi maçı iddialarına Feyyaz Uçar'dan yanıt İsral basınında çıkan Beşiktaş- Maccabi maçı iddialarına Feyyaz Uçar'dan yanıt Haberi Görüntüle

CHELSEA'NİN KARARI

Chelsea, Lukaku'nun geleceği hakkında nihai kararını verdi. Ünlü spor gazetecisi Fabrizio Romano'nun aktardığı bilgilere göre, Chelsea, Lukaku'yu isteyen kulüplerden serbest kalma bedelini talep ediyor. Romano, Chelsea ile Napoli arasında Victor Osimhen - Romelu Lukaku takası haberlerini yalanladı ve kulübün Belçikalı oyuncu için belirlediği serbest kalma bedelinin 38 milyon sterlin (44.6 milyon euro) olduğunu açıkladı.

Arda Turan zirveye oynuyor Arda Turan zirveye oynuyor Haberi Görüntüle

LUKAKU'NUN SÖZLEŞME DURUMU

31 yaşındaki Belçikalı forvetin Chelsea ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren Lukaku, İtalyan kulübü ile çıktığı toplam 47 maçta 21 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Bu istatistikler, Lukaku'nun hala üst düzey bir forvet olduğunu gösteriyor ve transfer piyasasında değerini koruyor.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor: Rade Kruniç'in yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor: Rade Kruniç'in yeni adresi belli oldu Haberi Görüntüle

FENERBAHÇENİN TRANSFER HAMLELERİ

Fenerbahçe, yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Lukaku'nun ismi, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarıyla birlikte Fenerbahçe gündeminde önemli bir yer tutuyor. Ancak, Chelsea'nin belirlediği yüksek serbest kalma bedeli, transferin gerçekleşmesi önünde büyük bir engel olarak duruyor.

Son dakika... Galatasaray kader maçına çıkıyor: Okan Buruk'tan çift forvet tercihi Son dakika... Galatasaray kader maçına çıkıyor: Okan Buruk'tan çift forvet... Haberi Görüntüle

TARAFTARLARIN BEKLENTİSİ

Fenerbahçe taraftarları, Lukaku transferi konusunda büyük bir heyecan içinde. Aziz Yıldırım'ın "Mourinho istiyor" açıklaması, taraftarlar arasında büyük bir umut yaratmış durumda. Chelsea'nin talepleri ve oyuncunun maliyeti, bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda belirsizlik yaratıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading