Lüksemburglu futbolculardan Türkiye itirafı: Kendimizi farka hazırlamıştık

Lüksemburglu futbolculardan Türkiye itirafı: Kendimizi farka hazırlamıştık

Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan Türkiye, B Ligi’ne yükseldi. Maç sonrası Lüksemburg'da gol atan isimlerden biri olan Daniel Sinani yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Maçın skoruna ilişkin Sinani, "İlginç bir maç oldu. Farklı bir sistemle Türkiye gördük. Aslında biz fark atabilecek bir Türkiye bekliyorduk, kendimizi buna hazırlamıştık." dedi.

Spor

17.03.2024, 15:22

Uluslar C Ligi 5. maçında deplasmanda Türkiye ile 3-3 berabere kalan Lüksemburg’da Daniel Sinani itiraf gibi açıklama geldi. Daniel Sinani, "İlginç bir maç oldu. Farklı bir sistemle Türkiye gördük. Aslında biz fark atabilecek bir Türkiye bekliyorduk, kendimizi buna hazırlamıştık ancak biz de hazırdık." dedi.

Galatasaray'dan dev transfer atılımı! Devre arasında hangi futbolcuyu kadrosuna katacak? Galatasaray'dan dev transfer atılımı! Devre arasında hangi futbolcuyu kadrosuna katacak? Haberi Görüntüle

"KENDİMİZİ İYİ HİSSEDİYORUZ"

Sinani, "İyi bir maç oynadık. Hepimiz inandık bazı şeylere. Buraya gelmekteki tek amacımız 1 puandı. 1 puan aldığımız için mutluyuz. Büyük bir ulusa, büyük oyunculara karşı oynadık, kendimizi iyi hissediyoruz” diyerek iyi bir skor aldıklarını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading