Mağaradan fosil değil insan çıktı! 188 yaşında olduğu iddia edilen esrarengiz adamın gizemi ne?

Hindistan'da insanlar gördüklerine inanamadı. Mağaranın içinden çıkanı görünce çok şaşırdılar.   

Genel

02.10.2024, 18:23

Hindistan'da yaşanan olaya kimse inanamadı. Herkes tarafından büyük bir merakla araştırılmaya başlanıldı. Hindistan basınında yer alan habere göre, mağradan 188 yaşında olan biri çıkarıldı. 

Bu olayı görenler hemen kayıt altına aldı. 188 yaşında olan adam, yanındakilerden destek alarak zor yürüdü. Mağrada uzun süredir kaldığı tahmin edilen yaşlı adamın, sağlık durumu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bu olay hakkıında araştırmalar hala sürüyor. Yaşlı adam mağradan kambur bir şekilde çıktı. Yürümesi için eline verilen baston yetmedi. Orada olan vatandaşlar kollarına girip yardım etti. Şu an herhangi bir bilgi açıklanmasada yaşlı adamın durumu merak uyandırıyor. 

Meteorolojiden 12 il için sarı kodlu uyarı! Dondurucu soğuklara hazır olun: Balkanlar’dan yağışlı hava geliyor! Meteorolojiden 12 il için sarı kodlu uyarı! Dondurucu soğuklara hazır... Haberi Görüntüle

188 YAŞINDA MAĞARADAN ÇIKTI

Hindistanda, mağaradan 188 yaşında adam çıktı. Mağaradan çıktığını gören insanlar gözlerine inanamadı. Yaşlı adam mağaradan çıktıktan sonra yürümekte zorlandı.  Mağaradan çıkan yaşlı adam hakkında yetkililer herhangi bir açıklamada bulunmadı. Uzun süredir mağarada yaşadığı düşünülen esrarengiz adam, halk için merak uyandırdı.

Habere Tepki Ver

2

0

4

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading