Yandex Metrica

Magazin dünyası bu haberle çalkalandı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in evlendiği iddia edildi! İkiliden cevap gecikmedi!

Magazin dünyası bu haberle çalkalandı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in evlendiği iddia edildi! İkiliden cevap gecikmedi!

Türkiye'nin izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde yer alan başrol oyuncularının dizi aşkı gerçeğe dönüşmüştü. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisinin uzun süren birlikteliği sonrası evlendikleri iddia edildi. İkiliden ise yanıt gecikmedi.

Yaşam

17.06.2024, 11:28

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert  Ramazan Demir, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi oyuncuları magazin dünyasında da çok konuşulmaya devam ediyorlar.

Özcan Deniz tehditlerin dozunu arttırdı! Kız kardeşine 'Hazırladığım video duruyor' diyerek gözdağı verdi! Özcan Deniz tehditlerin dozunu arttırdı! Kız kardeşine 'Hazırladığım video duruyor'... Haberi Görüntüle

GİZLİCE EVLENDİKLERİ İDDİA EDİLDİ

Dizinin başrol oyuncularından olan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun aşk yaşadığı öğrenilirken uzun süren birlikteliklerini evlilikle taçlandırdıkları iddia edildi. 

1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

İKİLİNİN ARKADAŞLARINDAN AÇIKLAMA

Dizinin sezon finali yapmasının ardından İspanya'ya giden ünlü çiftin gizlice evlendiklerinin iddia edilmesinin ardından GazeteMagazin'e açıklama yapan ikilinin yakın kaynakları,' Doğru değil, evlenmediler. İspanya'da sadece tatildeler' açıklamasını yaptı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading