Magazin dünyasında bomba patladı! Demet Akalın ve Seren Serengil arasında kaos: Başkası olma kendin ol...

Magazin dünyasında bomba patladı! Demet Akalın ve Seren Serengil arasında kaos: Başkası olma kendin ol...

Ünlü sosyetik Seren Serengil ve Demet Akalın arasında tartışma çıktı. Serengil ile sözlü atışmada bulunan Demet Akalın sinirden küplere bindi. 

Yaşam

21.07.2024, 16:48

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından Aferin Bana isimli şarkısının klibinden fotoğraflar paylaştı. Beyaz mayolu kıyafetleriyle kameralar karşısına geçen Akalın büyük beğeni aldı. 

11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

DEMET AKALIN'I KENDİSİNE BENZETTİ

Zayıf halleri ve sarı saçlarıyla büyük ilgi gören pop müziğinin sevilen ismi Akalın'ı kendisine benzeten Seren Serengil ise yaptığı yorumla ortalığı birbirine kattı. 

Seren Serengil, Akalın'ın fotoğraflarının altına "Yukarıdakilerden hangisi Demet Akalın hangisi Seren Serengil. Günün kaosu. Ben olmazsam şu magazin olmuyor, içerik bulamıyorlar. Başkası olma kendin ol öyle çok daha güzelsin" dedi.

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

DEMET AKALIN KÜPLERE BİNDİ

Demet Akalın ise Serengil'in o sözlerine sinirlenerek,  "İnanılır gibi değilsin gerçekten. Sen bu değilsin. Yıllar önce bana gönderdiğin mayo serisi ve çok da soruldu. 'Arkadaşıma çok yakışmış' de geç. Gerçekten seren bu değil. Sen her zaman bana 'Zayıfla, iyi ol' derdin. Arkadaşlık dostluk bu değil, günah yıllara" dedi.

Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Haberi Görüntüle

GÜLBEN ERGEN'İ DE HEDEFE ALMIŞTI

Seren Serengil geçtiğimiz günlerde ise Gülben Ergen'in de kendisine benzemeye çalıştığını ifade ederek Nanik klibi için yaptırdığı rastalı saçlarına sosyal medya hesabından tepki göstermişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading