Yandex Metrica

21 yaş küçük sevgilisi ile evleniyor! Yavuz Bingöl 5. kez nikah masasına oturuyor!

21 yaş küçük sevgilisi ile evleniyor! Yavuz Bingöl 5. kez nikah masasına oturuyor!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ile evleniyor. Bingöl, 5. kez dünyaevine gireceği öğrenilirken nikah şahitleride belli oldu.

Magazin

04.09.2024, 12:53

Kara Tren, Saçlarını Taramışsın, Suzan Suzi, Sarı Gelin, Turnalara Tutun da Gel gibi türküleri seslendiren 59 yaşındaki Yavuz Bingöl 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi ile evleniyor.

Meryem Uzerli'den şok itiraf! Eskiden ne iş yaptığını anlattı: Ölülere makyaj yaptım Meryem Uzerli'den şok itiraf! Eskiden ne iş yaptığını anlattı: Ölülere... Haberi Görüntüle

 5. KEZ NİKAH MASASINA OTURUYOR

Ünlü türkücü kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Nişah Ağaoğlu ile Ayvalık'ta 5. kez nikah masasına oturacak. 2015 yılında Ötkü Gürman ile evlenen, 2016 yılında ise boşanan Yavuz Bingöl sonrasında 38 yaşındaki peyzaj mimarı Nilşah Ağaoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. 

Alina Boz hamile mi? Ünlü oyuncudan o iddialara şaşırtan yanıt! Alina Boz hamile mi? Ünlü oyuncudan o iddialara şaşırtan yanıt! Haberi Görüntüle

OKTAY KAYNARCA NİKAH ŞAHİDİ OLACAK

Ünlü çiftin 25 Ekim'de dünyaevine gireceği öğrenilriken sade bir töre planladıkları çiftin nikah şahitliğini ise Oktay Kaynarca ve şarkıcı Elif Buse Doğan'ın nikah şahidi olacağı öğrenildi. 

Geçtiğimiz aylarda ise ünlü türkücü evlilikle ilgili sorulara, ''Tanıştığımızda Nilşah 23, ben 43 yaşındaydım. Şimdi Nilşah 38 yaşında, ben de 59. Uzun yıllardır beraberiz, uzun bir yol yürüyoruz. Kısmet olursa evleniriz ve sizlerin de haberi olur. Kendisi çok detaycıdır. Yaptığım işlere de çok burnunu sokar. Sonuçta kadın olarak daha farklı bir gözle bakıyor her şeye. İşime de çok büyük emeği ve katkısı var'' cevabını vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading