40 kilo verdi bambaşka biri oldu! Ünlü oyuncu Halil Ergün zayıflama sırrını paylaştı!

40 kilo verdi bambaşka biri oldu! Ünlü oyuncu Halil Ergün zayıflama sırrını paylaştı!

Yaprak Dökümü dizisinde Ali Rıza karakterini canlandıran 78 yaşındaki Halil Ergün 40 kilo vererek değişimiyle herkesi şok etti. Ünlü oyuncu nasıl kilo verdiğini anlatarak, cerrahi müdahele olmadan beslenme ile zayıfladığını aktardı.

Magazin

26.09.2024, 11:27

Türk dizi tarihine damgasını vuran bir zamanlar Türkiye'nin en sevilen dizilerinden olan Yaprak Dökümü'nde Ali Rıza karkterine hayat veren 78 yaşındaki Halil Ergün değişimiyle herkesi şok etti.  Ünlü oyuncu Halil Ergün son dönemlerde sık sık sosyal medyada zayıf halleriyle gündem olmuş, hayranları ise nasıl aniden kilo verdiğini merak etmişti. 

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı! Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı! Haberi Görüntüle

40 KİLO BİRDEN VERDİ

40 kilo veren ünlü oyuncu Ergün, cerrahi herhangi bir işlem yaptırmadan yalnızca beslenmesine dikkat ederek kilo verdiğini açıkladı. Halil Ergün sevenlerine zayıflama yöntemini anlattı.

Ergün, her  sabah 4-5 kaşık yoğurt  yediğini belirterek, ''Sabah, bir kaseye 4-5 kaşık yoğurt, biraz kivi ya da avokado doğruyorum. Bir kaşık yulaf ezmesi ve bir tatlı kaşığı bala; tarçın, çörek otu, keten tohumunu koyup karıştırıyorum. Her gün bir yumurta kesinlikle tüketiyorum. Ekmek hiç yemiyorum. Akşamları da kuru fasulye, mercimek gibi bakliyatlar tüketiyorum, bu besinler kilo yapmıyor. Üstelik et ya da tavuk da koyabiliyorsun.'' ifade etti. 

Yalı Çapkını'nın çekildiği yalı satılıyor! Fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı! Yalı Çapkını'nın çekildiği yalı satılıyor! Fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı! Haberi Görüntüle

NASIL KİLO VERDİĞİNİ AÇIKLADI

Yoğurt tüketiminin sabahları tüketildiği takdirde vücuda etkilerinin önemli olduğu, protein bakımından yüksek olması ve uzun süre tokluk hissi sağlaması zayıflamada en büyük faydayı sağlamakta. 

Kalsiyim açısından zengin olan yoğurt, kişinin fazla yağlardan kurtulması açısından sağlıklı beslenmenin başında geliyor. 

Avakado tüketimi de yüksek lif oranı bakımından bağırsak sağlığına büyük katkı sağlıyor. İçerisine yer alan mono doymamış yağ asitlerinin kanda yağ seviyelerini azaltabilmekte.

Dirençli nişasta olarak bilinen ve bağırsaklardaki iyi bakterilere fayda sağlayan, kilo vermeye yardımcı olan mercimek, kuru fasulye ve nohut gibi baklagiller de kan şekerini dengeleyerek kilo vermeye yardımcı besinlerin başında yer alıyor.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading