40 yaş küçük sevgilisinden çocuk istiyor! Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bomba açıklama!

40 yaş küçük sevgilisinden çocuk istiyor! Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bomba açıklama!

Türkiye'nin ünlü komedyenlerinden olan Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı.

Magazin

22.09.2024, 13:20

Sık sık özel hayatı ve çalkantılı aşkıyla gündeme gelen Türkiye'nin ünlü komedyen ve oyuncularından olan 67 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan Nişantaş'ında görüntülendi. 

Demet Akalın Narin konusunda Müge Anlı'ya yüklendi! Ünlü gazeteci sert sözlerle eleştirilere cevap verdi! Demet Akalın Narin konusunda Müge Anlı'ya yüklendi! Ünlü gazeteci sert... Haberi Görüntüle

SERDAR ORTAÇ BARIŞTIRMIŞTI

Mehmet Ali Erbil ile kısa bir süre ayrılık yaşayan Gülseren Ceylan'ın Serdar Ortaç sayesinde barıştığını belirterek, "İlişkimiz yeniden düzene girdi'' dedi.

Hülya Avşar 'sadık' olmak zor dedi! Aşk kriterleri şaşırttı: Bağlı kalmak bana göre değil Hülya Avşar 'sadık' olmak zor dedi! Aşk kriterleri şaşırttı: Bağlı... Haberi Görüntüle

MEHMET ALİ ERBİL ÇOCUK İSTİYOR

Hürriyet'e samimi açıklamalarda bulunan Ceylan, "Mehmet Ali benden çocuk istiyor. Aramızda güçlü bir sevgi var. Gelecekte evlenebiliriz'' dedi. 

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile aralarının bozuk olduğu ancak sonrasında barıştıklarını belirten Ceylan, ''Zaman zaman Yasmin ile bir araya geliyoruz, aramız gayet iyi," dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading