Yandex Metrica

Sitede Ara

ABD'de TIR şoförü olmuştu! Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel 5. kez baba oldu!

ABD'de TIR şoförü olmuştu! Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel 5. kez baba oldu!

Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tolga Karel Amerika'ya taşınıp TIR şoförü olmasının ardından dünayevine girmişti. Ünlü oyuncu 5. kez baba olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. 

Magazin

23.09.2024, 17:31

2005 yılında Kanal D'de yayınlanan ve Türk dizi tarihinin efsanelerindne olan Yaprak Dökümü'nde Oğuz karakterini canlandıran Tolga Karel 2016 yılında anin bir karar alarak oyunculuğu bıraktı ve Amerika'ya taşındı.

MasterChef Semih'in o hareketi şefleri kızdırdı! Mehmet Şef ağzına geleni söyledi: Kolundan tutuğum gibi MasterChef Semih'in o hareketi şefleri kızdırdı! Mehmet Şef ağzına geleni... Haberi Görüntüle

ABD'DE TIR ŞOFÖRÜ OLDU

ABD'de bir lojistik firmasında TIR şoförü olarak hayatına devam eden Tolga Karel, Sarah Scott isimli genç kadın ile evlendi ve baba olduğunu duyurmuştu.

Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı! O sözleri kime söylediği ortaya çıktı! Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı!... Haberi Görüntüle

5. KEZ BABA OLDUĞUNU DUYURDU

Karel sık sık sosyal medya hesabından ailesiyle iglili yaptığı paylaşımlarla gündeme gelirken, ünlü oyuncu kız çocuğunun olduğunu belirterek, "Ailemizin yeni güzel üyesi" diyerek 5.kez baba olduğunu açıkladı.

Kenan, Tufan ve Mia isimli çocukları olan Karel'in Azerbaycanlı eski eşi Günay Musayeva'dan Cihangir adında bir oğlu olduğu biliniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading