Yandex Metrica

Acun Ilıcalı evlendi eski eşleri paylaşım yapmaya başladı! Eski eşinden şaşırtan aşk pozları!

Acun Ilıcalı evlendi eski eşleri paylaşım yapmaya başladı! Eski eşinden şaşırtan aşk pozları!

Acun Ilıcalı geçtiğimiz hafta sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile dünyaevine girmesinin ardından eski eşlerinden tek tek paylaşım geldi. Şeyma Subaşı'nın ardından şimdi de Ilıcıalı'nın ikinci eşi Zeynep Yılmaz'da eşi ile romantik paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin

08.09.2024, 17:52

Geçtiğimiz günlerde 4. kez nikah masasına oturan ve Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir törenle dünyaevine giren Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya çok konuşuldu. 

Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla adından söz etmeyi başaran Ilıcalı çiftine binlerce beğeni yağdı. 

Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan hamle! Düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya bunu da yaptı! Takipçilerini şoke etti! Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan hamle! Düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya bunu da... Haberi Görüntüle

ŞEYMA'DAN DÜĞÜN SONRASI PAYLAŞIM

İkilinin düğününden sonra Şeyma Subaşı'nın yaptığı paylaşımlar çok konuşulurken, Subaşı 'Sabır' notuyla bir video yayınlamıştı. Ilıcalı'nın düğün fotoğraflarını da beğenen Subaşı'nın davranışları şaşırtırken bir hamle de eski eşi Zeynep Yılmaz'dan geldi. 

Kaybolan Narin'in cesedi bulundu! Ünlü isimler isyan etti: Gizleyenleri diri diri gömün... Kaybolan Narin'in cesedi bulundu! Ünlü isimler isyan etti: Gizleyenleri diri... Haberi Görüntüle

ACUN'UN ESKİ EŞİ ZEYNEP YILMAZ'DAN ŞAŞIRTAN HAMLE

2003 yılında Ilıcalı ile evlenen ve 2016 yılında boşanan Zeynep Yılmaz, iş insanı Bülent Ciritci ile bir süredir birlikte olduğu pozları paylaştı. 

Acun Ilıcalı'nın düğününden sonra paylaştığı pozlarla gündeme gelen Zeynep Yılmaz'ın paylaşımları çok konuşuldu.

Thanx Mimarlık şirketinin sahibi, iş insanı Bülent Ciritci ile birlikte kafesini tasarlarken tanışmış, arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading