Yandex Metrica

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya bu akşam evleniyor! Düğün öncesi görüntüler ortaya çıktı!

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya bu akşam evleniyor! Düğün öncesi görüntüler ortaya çıktı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bu akşam sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturuyor. Çiftin nikah töreni öncesinde düğün hazırlıklarına dair görüntüler ortaya çıktı.

Magazin

04.09.2024, 16:37

Türkiye'nin ünlü televiyoncularından olan Acun Ilıcalı bu akşam Ayça Çağla Altunkaya ile 4. kez nikah masasına oturuyor.

Bankalar kesenin ağzını açtı! Uygun ödemeli kredi kampanyası başladı! Başvuru sonrası 50.000 TL IBAN'a ödenecek! Bankalar kesenin ağzını açtı! Uygun ödemeli kredi kampanyası başladı! Başvuru... Haberi Görüntüle

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenecek nikah töreni ile dünyaevine girecek olan 55 yaşındaki Acun Ilıcalı ve Altunkaya çiftinin davetiyeleri ortaya çıkmış, sosyal medya yasağı ise çok konuşulmuştu.

Neslihan Atagül'den İtalyan kanalında sürpriz! Bebeğinin cinsiyetini açıkladı Neslihan Atagül'den İtalyan kanalında sürpriz! Bebeğinin cinsiyetini açıkladı Haberi Görüntüle

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA NİKAH HAZIRLIĞINDA

Ancak Ayça Çağla Altunkaya'nın ise nkah öncesi hazırlıkları sosyal medyadan paylaşıldı. Beyaz saten kıyafeti ile saç ve makyaj hazırlığına başlayan Altunaya'nın mutluluğu dikkatlerden kaçmadı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading