Yandex Metrica

Sitede Ara

Acun Ilıcalı'nın davetiyesi ortaya çıktı! Misafirlere düğünde şaşırtan yasak!

Acun Ilıcalı'nın davetiyesi ortaya çıktı! Misafirlere düğünde şaşırtan yasak!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile yarın akşam Esma Sultan Yalısı'nda evleniyor. Ünlü televizyoncu Ilıcalı'nın davetlilere özel hazırlattığı davetiyede yazılı not dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

03.09.2024, 10:16

2018 yılında ünlü fenomen Şeyma Subaşı ile evlenen ve sonrasında yolları ayıran Acun Ilıcalı kendisinden 20 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile dünyavine giriyor. Yarın akşam gerçekleşecek olan düğünde Ilıcalı 4. kez nikah masasına oturacak. 

FBI sevgilisini bırakıp Kerem Bürsin'e mi koştu? Yasemin Kay Allen'den aşk iddialarına yanıt gecikmedi! FBI sevgilisini bırakıp Kerem Bürsin'e mi koştu? Yasemin Kay Allen'den... Haberi Görüntüle

DAVETLİLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI

Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenecek düğünde Ilıcalı'nın yakın arkdaşlarından oluşan küçük bir grupla düğün yapılacağı öğrenildi.  Acun Ilıcalı'nın ve Altunkaya'nın ise düğün davetiyeleri ortaya çıktı. Ilıcalı'nın siyah renkli düğün davetiyesinde 'Lütfen, sosyal medya olmasın' notu dikkat çekti. 

Dilan ve Engin Polat davasında ne kadar ceza isteniyor? Engin Polat tahliye olacak mı? Dilan ve Engin Polat davasında ne kadar ceza isteniyor? Engin... Haberi Görüntüle

HAMİLELİK İDDİALARINA YANIT

Geçtiğimiz gün ise Ayça Çağla Altunkaya'nın hamile olduğu ve bu yüzden düğünün erkenden yapıldığı iddiaları sonrasında ise Altunkaya, "Her iki ayda bir benim hamilelik haberimi yapmaktan vazgeçin" sitem etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading