Yandex Metrica

Acun Ilıcalı'yla tanışmadan önceki hali ortaya çıktı! Ayça Çağla Altunkaya'nın eski hali sosyal medyada gündem oldu!

Acun Ilıcalı'yla tanışmadan önceki hali ortaya çıktı! Ayça Çağla Altunkaya'nın eski hali sosyal medyada gündem oldu!

Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün Ayça Çağla Altunkaya ile 4. kez nikah masasına oturdu. 25 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya'nın ise Acun Ilıcalı ile tanışmadan önceki eski görüntüleri ortaya çıktı.  

Magazin

06.09.2024, 13:46

2018 yılında Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün Esma Sultan Yalısı'nda dünyaevine girdi. 

Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı' diyerek isyan ettiler! Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı'... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI İLE NİKAH MASASINA OTURDU

Acun Ilıcalı ile birlikte nikahın kıyılacağı yalıya lüks bir tekne çeriisnde gelen çift  nikahlarının kıyılmasından sonra after parti düzenledi. Birçok ünlü isimlepartide eğlenen çiftin düğünü 'Yılın düğünü' olarak ilan edildi.

Emre Fel'in canlı performansı hayranlarını ikiye böldü! Eleştiri yağmuruna tutuldu! Emre Fel'in canlı performansı hayranlarını ikiye böldü! Eleştiri yağmuruna tutuldu! Haberi Görüntüle

ESKİ HALİ PES DEDİRTTİ

Ayça Çağla Altunkaya ise nikah sonraısında sosyal medya hesabından soyadını Ilıcalı olarak değiştirmesi çok konuşulurken, Uzun yıllar Ayça Çağla Altunkaya'nın makyörlüğünü yapan Can Yaman'ın eski paylaşımları gündem oldu.

Ayça Çağla Altunakaya'nın eski haller sosyal medyada çok konuşuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading