Yandex Metrica

Ahlaksız çekim Shakira'yı küplere bindirdi: Kıvrak dansı bırakıp sahneden kaçtı

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, sahnede dans ettiği esnada elbisesinin altını çeken bir hayranını uyardı. Uyarılar dikkate alınmayınca Shakira sahneyi terk etmek zorunda kaldı.

Magazin

16.09.2024, 12:42

İspanyol futbolcu Gerard Pique tarafından aldatılan ve çalkantılı hayatı ile bir süredir gündemi meşgul eden dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, geçtiğimiz hafta sonu Miami'de verdiği konserde hayranlarıyla bir araya geldi.

Hayranlarıyla birlikte şarkı söyleyip dans eden Shakira, hiç ummadığı bir olayla karşı karşıya kaldı. Sahnede tacize uğrayan Shakira'nın hayranını uyardığı anlar sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve herkes tarafından konuşulmaya başlandı.

Ünlü şarkıcı Shakira, Miami'de yeni şarkısını tanıttığı etkinlikte bir hayranının etek altı görüntülerini çekmesi üzerine yaşadığı olay sonrası hızla sahneyi terk etti.

Türkiye Güzeli Seçilen İdil Bilgen son kararını verdi! Miss Turkey 2024 birincisi Bingöl'e gidiyor! Türkiye Güzeli Seçilen İdil Bilgen son kararını verdi! Miss Turkey... Haberi Görüntüle

SAHNEDE AHLAKSIZ ÇEKİM

Pistin ortasında yüksek bir platformda keyifli bir şekilde dans eden ve etrafına gülücükler saçan Shakira'nın hayranları da o anları cep telefonuyla kaydediyordu. Ancak Shakira, kendisi dans ederken tam arkasında yer alan bir grup seyircinin, özellikle de bir erkek hayranının elbisesinin eteği altından uygunsuz görüntüler çektiğini fark etti.

Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın yeni dizisi belli oldu! Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın yeni dizisi... Haberi Görüntüle

SHAKİRA SAHNEDEN İNDİ

Duruma oldukça kızan Shakira, hayranını uyarmak zorunda kaldı. Dansına devam eden Shakira, hayranının çekim yapmasına devam edince küplere bindi. Dünyaca ünlü şarkıcı bunun üzerine aniden durdu, elbisesinin eteğini topladı ve sahneden indi. Ünlü şarkıcı bu esnada söz konusu görüntüleri çeken seyircilere olumsuz anlamda başını salladı.

Yusuf Yazıcı ile sessiz seasız evlenmişti! Melisa Aslı Pamuk'tan karnı burnunda pozlar! Yusuf Yazıcı ile sessiz seasız evlenmişti! Melisa Aslı Pamuk'tan karnı... Haberi Görüntüle

''ERKEKLERİN KONSERLERE GİTMESİ YASAKLANMALI''

Söz konusu görüntülere kullanıcılardan da çok sayıda yorum geldi. Bir grup hayranı Shakira'nın uygunsuz görüntülerini çeken seyircilere yönelik olarak "Bazı insanlar çok kaba", "Shakira kendi şarkısıyla bile dans edemedi. Erkeklerin konserlere gitmesi yasaklanmalı" şeklinde yorumda bulundu. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading