Yandex Metrica

Sitede Ara

Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı! O sözleri kime söylediği ortaya çıktı!

Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı! O sözleri kime söylediği ortaya çıktı!

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen'e Ahmet Çakar'ın, 'Ben temsil etsem daha iyi be' dediği iddiaları sonrasında Çakar o sözü yıllar önce 2016 Top Model of The World Ecem Uzgör'e söylediğini açıkladı.

Magazin

15.09.2024, 11:10

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar yıllar önce televizyon programında,  "Ben temsil etsem daha iyi be" sözlerini 2024 Miss Turkey güzeli İdil Bilgen'e söylemiş gibi gündem oldu.

Hadise yine sahne kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü! Verdiği pozlarla eleştiri oklarının hedefi oldu Hadise yine sahne kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü! Verdiği pozlarla... Haberi Görüntüle

O SÖZLERİ KİME SÖYLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Çakar ise o sözleri İdil Bilgen'e değil 2016 yılında Top Model of the World yarışmasına katılan Ecem Uzgör'e söylediği öğrenildi.

İbrahim Büyükak'ın eşinden ola yelbise! Düğün kıyafeti alay konusu oldu! İbrahim Büyükak'ın eşinden ola yelbise! Düğün kıyafeti alay konusu oldu! Haberi Görüntüle

2016 GÜZELİ İDİL BİLGEN'E DESTEK VERDİ

Çakar'ın sözlerini kendisine söylediğini belirten Ecem Uzgör, "Ülkeme döndüğümde linç yedim, bugün yine İdil Bilgen'e söylenen sözler aslında Ahmet Çakar tarafından bana söylenmişti. Bu tür yarışmalarda görüşünüz olumlu ya da olumsuz olabilir ancak linçe dönüşmemeli." dedi.

Çakar'ın Ecem Uzgör'e söylediğini belirten Top Model, 2024 Miss Turkey Güzeli'ne destek verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading