Yandex Metrica

Sitede Ara

Ahu Tuba'nın kızı Anjelik ve Nuri Alço tartışması büyüdü! Annemin gerçek dostu olsaydı...

Ahu Tuba'nın kızı Anjelik ve Nuri Alço tartışması büyüdü! Annemin gerçek dostu olsaydı...

Ahu Tuğba'nın ölümünden sonra kızı Anjelik ve dostu Nuri Açço arasında yaşanan tartışma giderek büyüdü. Nuri Alço'nun açıklamalarından rahatsız olan Anjelik, annesinin banka hesaplarını açıklayan Alço'ya sert tepki gösterdi.

Magazin

06.09.2024, 10:26

Yeşilçam'ın usta oyuncularından olan Ahu Tuğba 1 Eylül günü Amerika'nın Miami kentindeki evinde kızı Anjelik tarafından ölü bulunmuş, Nuri Alço ise sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sevenlerine duyurmuştu.

Kızılcık Şerbeti'nin çok tartışılacak yeni sezon afişi yayınlandı! Ünlü oyuncu göndermeli paylaşımıyla kafaları karıştırdı! Kızılcık Şerbeti'nin çok tartışılacak yeni sezon afişi yayınlandı! Ünlü oyuncu... Haberi Görüntüle

HESABINDAKİ PARAYI AÇIKLAMASI KIZDIRDI

Nuri Alço Ahu Tuğba'ya ilişkin geçitğimiz günlerde verdiği röportjada,  "Parası yok Türkiye'ye gelmesi için yardım yaptılar' deniyor. Tamamen yalan. Ahu'nun buradaki gayrimenkullerini ben biliyorum. Sırf ABD'deki bankada 27 bin doları vardı." söylemesi Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'i kızdırdı.

Ünlü oyuncudan üzen haber! Dünyaca ünlü yıldız evinde ölü bulundu! Ünlü oyuncudan üzen haber! Dünyaca ünlü yıldız evinde ölü bulundu! Haberi Görüntüle

'BEN BİLMİYORUM, NURİ ALÇO NERDEN BİLİYOR?'

Anjelik ise Nuri Alço'nun o paylaşımına ilişkin, "Annem yaşasaydı ve banka hesabının böyle basınla paylaşıldığını bilseydi hem çok üzülür hem de çok kızardı. Amerika Birleşik Devletleri'nde karı-koca bile birbirlerinin resmi mektuplarını açamıyor. Dava açılıyor böyle durumda, 2 yıl hapis cezası var.'' dedi.

Anjelik annesinin banka hesabında ne kadar parası olduğunu bilmediğini belirterek, ''Ben annemin bankada ne kadar parası var bilmiyorum. Nuri Alço nasıl biliyor? Annemle ilgili kimsenin açıklamasın'' dedi.

Birce Akalay üçüncü kez nikah masasında! Hakan Kurtaş ile dünyaevine giriyor Birce Akalay üçüncü kez nikah masasında! Hakan Kurtaş ile dünyaevine... Haberi Görüntüle

ANJELİK POLİSLİĞİNİ BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

Anjelik iki yıldır çalışmadığını belirterek, ''Belki kötü niyetli yapmadı ama eğer annemin dostuysa zaten neden annemin hesabındaki parayı açıklıyor. Gerçekten çok üzgünüm ve kızgınım. Annemin hesabındaki parayı ABD'de benim almam mümkün değil. Kızı olarak ben cenazeyi ödesem, diğer ödemeleri yapamam. Çünkü 2 senedir çalışmıyorum. Yoksa başka ödemelerde sarsılırım. Ben Kovid döneminde, kasırgada evimizi kaybettiğimizden sonra çalışamadım.' ifade etti.

Polisliğe devam edemediğini belirten Anjelik, ''Yeni taşındığımız evle emniyet arasında 4 saat üzerinde mesafe vardı. Bu yüzden polisliğe devam edemedim. Düzey olarak tehlikeli bulduğum için başka birime geçmek istemedim. O yüzden büyüklerimden yardım istedim. Yaşadığım acıyı ben bilirim. Biz seninle dertleştik. Sen de bunu yazdın. Annemin ölüm haberlerinde bu kadar öne çıkmasını anlamak mümkün değil. Zaten bir dost, acısı bu kadar tazeyken basına bu kadar konuşmaz." açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading