Yandex Metrica

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getirildi! Ünlü oyuncunun cenaze programı belli oldu!

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getirildi! Ünlü oyuncunun cenaze programı belli oldu!

Yeşilçam'ın ünlü oyuncunlarından olan 69 yaşındaki Ahu Tuğba Amerika'da kızı Anjelik'in evine ölü bulunmuştu. Tuğba'nın ölümünü FBI şüpheli bulmuş ve otopsi işlemeleri uzamıştı. Ünlü sanatçının ölümünden bir ay sonra cenazesi Türkiye'ye getirildi ve programı belli oldu.

Magazin

25.09.2024, 12:34

Türk sinemasınınsevilen oyuncularından olan 69 yaşındaki ünlü oyuncu Ahu Tuğba Amerika'nın Miami kentinde kızı Anjelik'in evinde ölü bulunmuştu. 

Melekler 6 yıl aradan sonra podyumda! Victoria Secret'ın ikonik defilesi geri dönüyor! Melekler 6 yıl aradan sonra podyumda! Victoria Secret'ın ikonik defilesi... Haberi Görüntüle

NAAŞI TÜRKİYE'YE GÖNDERİLDİ

İleri derecede KOAH hastası olan Ahu Tuğba'nın ölümü FBI tarafından şüpheli bulunduğu için Türkiye'ye gönerilme işlemleri yarım kaldı ve ünlü oyuncuya otopsi yapıldı. Kızı Anjelik'in ise pasaport işlemlerinin uzaması neneiyle de cenaze uzun bir süre gecikirken işlemler tamamlandı ve nihayet Ahu Tuğba'nın naaşı Türkiye'ye getirilmek üzere yola çıktı.

Ahu Tuğba’nın otopsi raporu yayınlandı! Skandal burada başlıyor: Cenazenin Türkiye'ye getirilmesi için ABD'li yetkilinin tatilden dönmesi bekleniyor Ahu Tuğba’nın otopsi raporu yayınlandı! Skandal burada başlıyor: Cenazenin Türkiye'ye... Haberi Görüntüle

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba'nınn cenazesinin cuma ve cumartesi günü İstanbul'da olacğı tahmin edilirken kızı Anjelik'in isteği üzerine İstanbul'da bulunan Teşvikiye Camii'nde kılınacak namazın ardından defnedilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading