Yandex Metrica

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getiriliyor! Usta oyuncunun cenaze masraflarını üstlenen kişi belli oldu!

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getiriliyor! Usta oyuncunun cenaze masraflarını üstlenen kişi belli oldu!

Yeşilçam'ın başarılı oyuncularından olan Ahu Tuğba Miami'deki evinde kızı Anjelik tarafındna ölü bulunmuştu. İleri derecede astım hastası olan Ahu Tuğba'nın cenaze detayları belli olurken, ünlü iş adamı Celal Kalyoncu ise cenaze masraflarını karşılayacağını açıkladı.

Magazin

03.09.2024, 12:12

80'li ve 90'lı yıllara damgasını vuran Yeşilçam'ın usta oyuncularından olan Ahu Tuğba Miami'deki evinde kızı Anjelik tarafından ölü bulundu. Ünlü oyuncu Ahu Tuğba'nın ileri derecede astım ve KOAH hastası olduğu öğrenilirken, geçtiğimiz aylarda trafik kazası sonrasında ameliyat olmuştu.

Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü! Maddi sıkıntı çektiğini açıkladı! Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü! Maddi... Haberi Görüntüle

CENAZE MASRAFLARINI CELL KALYONCU ÜSTLENDİ

Ünlü oyuncunun cenazesine ilişkin detaylarda netleşti. Ahu Tuğba'nın cenazesinin yarın sabah Miami'den kalkacak tarifeli uçakla İstanbul'a getirileceği öğrenilirken 25-30 bin dolar arasındaki cenaze masrafları için ise iş adamı Celal Kalyoncu'nun devreye girdiği öğrenildi. 

Acun Ilıcalı evlendi eski eşleri paylaşım yapmaya başladı! Eski eşinden şaşırtan aşk pozları! Acun Ilıcalı evlendi eski eşleri paylaşım yapmaya başladı! Eski eşinden... Haberi Görüntüle

CENAZE TÖRENİ BELLİ OLDU

Ünlü oyuncunun cenazesinin ise perşembe günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrasında toprağa verileceği öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading