Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye gönderiliyor! Usta sanatçının kızı Anjelik'tn cenazeye ilişkin yeni açıklama!

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye gönderiliyor! Usta sanatçının kızı Anjelik'tn cenazeye ilişkin yeni açıklama!

Yeşilçam'ın sevlen oyuncularından olan Ahu Tuğba 1 Eylül günü Amerika'nın Miami kentinde kızı Anjelik'in evinde ölü bulunmuş, sevenleri ise yasa boğulmuştu. Ancak Tuğba'nın ölümnden şüphelenen FBI ise otopsi yapmak üzere cenazeyi Türkiye'ye göndermemişti. Bir aydan fazladır ünlü oyuncunun naaşının ise Türkiye'ye gönerilmek üzere yola çıktığı öğrenildi.  

Magazin

26.09.2024, 14:07

Oynadığı birçok film ile Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden olan 69 yaşındaki Ahu Tuğba, kızının Miami'deki evinde ölü bulunmuştu. Ünlü sanatçının ileri derecede KOAH hastası olduğu, Nisan ayında da trafik kazası geçirerek 8 saat ameliyatta kaldığı öğrenilirken 3 hafta boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermişti.

Fenomen Ali Biçim ve Mesutcan Tomay pes dedirtti! Didem Soydan'ın ayakkabısından içki içtiler Fenomen Ali Biçim ve Mesutcan Tomay pes dedirtti! Didem Soydan'ın... Haberi Görüntüle

FBI CENAZESİNİ GÖNDERMEMİŞTİ

Sağlık durumunun iyi olmadığı öğrenilmiş ancak kısa bir süre sonra ise kızı anjelik ölüm haberini duyurmuştu. Tuğba'nın yatağında ölü bulunmasından sonra  FBI ünlü sanatçının hayatını kaybetmesin şüpheli buldu ve otopsi yapılması kararlaştırılmıştı.

İspanyol hayranları sıraya girdi! Can Yaman ile fotoğraf çektirmenin bedeli dudak uçuklattı! İspanyol hayranları sıraya girdi! Can Yaman ile fotoğraf çektirmenin bedeli... Haberi Görüntüle

AHU TUĞBA'NIN CENAZESİ TÜRKİYE'YE GÖNDERİLİYOR

Tuğba'nın cenaze işlemlerinin uzatılığı öğrenilirken, kızı Anjelik ise cenazeyi teslim aldığını ve Türkiye'ye gönerilmek üzere yola çıktığını duyurdu. Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik, "Aşkımın cenaze saati, günü kesinleşmedi. Bu hafta sonuna yetiştirmek istedim, cuma gününe yetiştiremedim Allah affetsin ama bu cuma akşamı Türkiye'deyiz. Aynı uçakla geliyorum. Yer ve saat kesinleşince muhakkak bildireceğim" ifade etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading