Ahu Tuğba'nın cenazesinde skandal görüntüler! Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'in davranışlarına tepki yağdı!

Ahu Tuğba'nın cenazesinde skandal görüntüler! Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'in davranışlarına tepki yağdı!

1 Eylül'de Amerika'nın Miami kentinde kızı Anjelik'in evinde ölü bulunan ünlü Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getirilerek defnedildi. Ancak bir zamanlar Ahu Tuğba ile ismi yan yana gelen ve hayatında büyük bir değişiklik yapan Meriç Aral ve Yaşar Alptekin'in cenazedeki mutluluklarına tepki yağdı.

Magazin

29.09.2024, 11:15

Yeşilçam'ın ünlü artistlerinden olan Türk sinemasının sevilen ismi Ahu Tuğba, 1 Eylül günü Miami'de kızı Anjelik'in evinde ölü bulunmuştu.

Mehmet Ali sakın duymasın! Gülseren Ceylan'dan bomba itiraf: 65 yaşındaki adamla görüşecek halim yok... Mehmet Ali sakın duymasın! Gülseren Ceylan'dan bomba itiraf: 65 yaşındaki... Haberi Görüntüle

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

İleri derecede KOAH hastası olan ünlü sanatçının ölümü sonrasında FBI şüpheli ölüm olarak değerlendirmiş ve otopsi yapılması nedeniyle Türkiye'ye gönderilememişti. Ancak Ahu Tuğba'nın cenazesi bir ay sonra işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün Türkiye'ye getirildi ve Teşvikiye Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye gönderiliyor! Usta sanatçının kızı Anjelik'tn cenazeye ilişkin yeni açıklama! Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye gönderiliyor! Usta sanatçının kızı Anjelik'tn cenazeye... Haberi Görüntüle

MERİÇ ARAL VE YAŞAR ALPTEKİN'E TEPKİ YAĞDI

Cenazede kızı Anjelik ise gözyaşlarını tutamazken sözleriyle herkesi duygulandırdı. Cenazeye Serpil Örümcer, Serpil Çakmaklı, Nuri Alço gibi isimler katılırken Maneviyata yönelen Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin cenazede bir araya geldi. 

Ancak Meriç Aral ve Yaşar Alptekin cenazede bir araya gelirken sıkı sıkı sarılıp kucaklaşarak hasret giderdiler. İkilinin kahkaha atıp hasret gidermeleri sosyal medyada cenazeye saygısızlık olarak yorumlandı. 

Meriç Aral Ahu Tuğba hakkında ise, çok hukukumuz oldu diyerek, “Sırası olan buraya gelen buraya gelecek. Çok hukukumuz olmuştu onunla. Kendisine bir hakkımız geçtiyse helali hoş olsun. Medyatiklik durumu oluşmasın diye olayları geriden takip ettim. Yanlış anlaşılmasın tövbe ettik. Kısaca manevi hayatından bahsedeyim. O dönemlerimi hatırlamak istemiyorum ama... Kişiyi iyi tarafıyla hatırlayın diyorlar. Ben her zaman Allah’tan yardım istediğini, sahneye çıkmadan eğilip dua ettiğini net olarak görürdüm ve buna şahidim. Allah’tan inancı olan insan dua ister.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading