Yandex Metrica

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten ağır sözler: Annemin cesedini çürüttüler!

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten ağır sözler: Annemin cesedini çürüttüler!

Geçtiğimiz aylarda Amerika'daki evinde ölü bulunan Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından olan Ahu Tuğba'nın cenazesi şüpheli ölüm nedeniyle otopsisi yapılmıştı. Ancka yaşanan kasaklıklar nedeniyle Tuğba'nın cenazesi Türkiye'de getirilip toprağa verilemezken kızı anjelik ise 'annemin cesedini çürttüler' diyerek isyan etti. 

Magazin

16.09.2024, 09:20

Amerika'nın Miami kentinde 1 Eylül günü yaşamını yitiren Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından olan Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getirilmek üzere çalışmalar başlamış ancak FBI ise ünlü oyuncunun ölümünü şüpheli bularak otopsi için Adli Tıp morguna kaldırmışlardı.

Bankalar kesenin ağzını açtı! Uygun ödemeli kredi kampanyası başladı! Başvuru sonrası 50.000 TL IBAN'a ödenecek! Bankalar kesenin ağzını açtı! Uygun ödemeli kredi kampanyası başladı! Başvuru... Haberi Görüntüle

AHU TUĞBA'NIN KIZI İSYAN ETTİ

Ancak ünlü oyuncunun kızı Anjelik Calvin ise annesinin otopsi kararını açıklayarak, "Otopsi kararı nihayet alındı. Polis müfettişi 2 hafta önce yapması gerekeni şimdi yapıyor. İlgili müfettişin yöneticilerine e-mail atılınca dönüş yapıldı ve 'Anneni otopsiye alıyoruz dediler' diye ifade etti. 

Aralarından su sızmazdı! Rapçi Sefo ve Reynmen'in küslükleinin nedeni ortaya çıktı! Aralarından su sızmazdı! Rapçi Sefo ve Reynmen'in küslükleinin nedeni ortaya... Haberi Görüntüle

'BEDENİNİ ÇÜRÜTTÜLER'

Anjelik Calvin 15 günlük süreci anlatarak, ''Annemin bedenini çürüttüler. Zorluklara rağmen naaşı çok sevdiği Türkiye'de, sevenleri ve dostlarının omuzunda toprağa verilecek." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading