Yandex Metrica

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya şok sözler: Yardım ediyor gibi görünüp...

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya şok sözler: Yardım ediyor gibi görünüp...

1 Eylül günü Amerika'daki evinde kızı Anjelik tarafından ölü bulunan usta oyuncu Ahu Tuğba'nın ölümünü yakın arkdaşı Nuri Alço duyurmuştu. Ancak ünlü oyuncunun kızı ise Alço'yu prim kasmakla suçlayarak sert ifadelerle eleştirdi.

Magazin

04.09.2024, 12:11

Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularındna olan ve Yeşilçam'ın sevilen yüzlerinden olan 69 yaşındaki Ahu Tuğba 1 Eylül günü Amerika'nın Miami kentinde evinde ölü bulunmuştu. Kızı Anjelik tarafından ölü bulunan Ahu Tauğba'nın ölmünü ise yakın arkadaşı Nuri Alço sosyal medya hesbından,  "İstanbul'a getirmeye çalışıyoruz. Konsolosluklara devreye sokmaya çalışıyoruz. Daha dün konuştum kendisiyle, nefes almakta zorlanıyordu. Astımı vardı. Vefatından bir gün önce kızı Anjelik zorla doktora götürmek istemiş ama Ahu, 'Geçer' deyip, gitmemiş. Kızı sabah yatakta annesini hayatını kaybederken görmüş" sözlerle duyurmuştu.

FBI ölümünü şüpheli bulmuştu! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı! FBI ölümünü şüpheli bulmuştu! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı! Haberi Görüntüle

AHU TUĞBA'NIN KIZI NURİ ALÇO'YU HEDEF ALDI

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik ise ölüme ilişkin açıklama yaparak Nuri Alço'yu hedef alarak, ''Henüz belli değil. Nakil işlemleri tamamlanmadı. Pasaportumu yenilemem lazım. Şunu da söylemek isterim, annemin kendini dostu diye lanse edip yardım ediyor gibi prim yapmaya çalışanlar var. Nuri Alço mesela. Sürekli beyan halinde, anlamak mümkün değil.'' dedi.

Yalı Çapkını ile aşkları da başladı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir barıştı Yalı Çapkını ile aşkları da başladı! Afra Saraçoğlu ve Mert... Haberi Görüntüle

FBI ÖLÜMÜNÜ ŞÜPHELİ BULMUŞTU

Usta yuncunun ölümü sonradında cenazesinin Türkiye'ye getirilmesi için çalışmalar başlamış ancak FBI 'şüpheli ölüm' diyerek cenazenin Türkiye'ye gönderilmeden önce soruşturulması gerektiğini duyurumuştu.

Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı! Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya... Haberi Görüntüle

CENAZE TÖRENİNE İLİŞKİN YENİ AÇIKLAMA

Öte yandan İstanbul Sinema Geliştirme ve Tanıtma Derneği Ahu Tuğba'nın cenaze törenine ilişkin, açıkalmada bulundu.

İstanbul Sinema Geliştirme ve Tanıtma Derneği:

Türk Sineması, Yeşilçam'ın değerli yıldızlarından Ahu Tuğba'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktadır. Sanat dünyamıza kattığı eşsiz değerler ve sinemamızda bıraktığı silinmez izlerle, Ahu Tuğba daima hatırlanacaktır. Bu büyük kayıp karşısında derin bir keder içerisindeyiz.

Amerika’daki uçuş prosedürlerinden kaynaklı, cenaze töreni tarihi henüz belirlenmemiş olup, bu konuda duyuru daha sonra yapılacaktır. Bilgimiz dışında yapılan yanlış tarih bilgilendirme ve duyurulara itibar edilmemesi rica olunur.

Ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyor, bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. SİNEGED olarak, Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Ahu Tuğba'nın hatırasını daima yaşatacağımızı vurgulamak isteriz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading