Ajda Pekkan sahnede yuhalandı! Hayranları konser alanını tek tek terk ettiler!

Ajda Pekkan sahnede yuhalandı! Hayranları konser alanını tek tek terk ettiler!

Tükiye'nin Süperstarı Ajda Pekkan, Efes Antik Tiyatro’da verdiği konsere çok geç çıkınca izleyenler konser alanını terk etti. Birçok seyirci Pekkan sahneye çıktığında konser alanını terk ederken, usta sanatçının özrü de hiçbir işe yaramadı.  

Magazin

30.09.2024, 13:49

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan​, Efes Antik Tiyatrosu'nda düzenlenen konserinde seyircilerin tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Ünlü şarkıcı aksilikler sonrası 1 saatlik gecikmeyle sahneye çıkınca  yuhalama ve alkışı protestolara maruz kaldı.

Demet Özdemir paraya para demedi! Yeni reklam anlaşmasından alacağı ücret dudak uçuklattı! Demet Özdemir paraya para demedi! Yeni reklam anlaşmasından alacağı ücret... Haberi Görüntüle

KONSER​ ALANINI TEK TEK TERK ETTİLER

Gelen bilgilere göre Pekkan, trafik sıkışıklığı ve sahne hazırlıklarında yaşanan aksilikler nedeniyle 21.00'de başlaması gereken konsere yaklaşık 1 saat gecikmeyle saat 22.00'de çıkabildi. Birçok seyirci bu duruma sabredemeyerek Pekkan'ı yuhaladı. Bazı seyircilerin de alkışla durumu protesto​ ettiği duyuldu.

Miss Turkey'de ilk 20'ye girememişti! Yarışmacı İpek Kuşçu'nun açıklamaları olay oldu! Miss Turkey'de ilk 20'ye girememişti! Yarışmacı İpek Kuşçu'nun açıklamaları olay... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Gecikme​ saati uzadıkça, izleyicilerden gelen tepkiler de büyümeye başladı ve birçok kişi konser alanını terk etti. Alanda bulunan birçok seyirci de sosyal medyadan yaşanan gecikmeyi  ve organizasyonun yetersizliğine tepki gösterdi. 

Ünlü oyuncu hamileliğini umursamadı! Neslihan Atagül Times Meydanı'ndan dünyaya meydan okudu: 'Ben de buradayım' Ünlü oyuncu hamileliğini umursamadı! Neslihan Atagül Times Meydanı'ndan dünyaya meydan... Haberi Görüntüle

ÖZÜR DİLEDİ

Uzun süren bekleyişin ardından Ajda Pekkan, sonunda sahneye çıkarak hayranlarını selamladı ve gecikme nedeniyle özür diledi. Ajda Pekkan, "Efendim kusura bakmayın bu akşam neler çektiğimi bir bilseniz yemin ediyorum. Ben hiç böyle tahmin etmedim" ifadesini kullanan Pekkan, ön prova  yapamamaktan şikayet etti. Bu açıklama alandaki gergin ortamı yumuşatırken, seyirciler Pekkan'ın açıklamalarına büyük bir alkış tufanı ile karşılık verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading