Yandex Metrica

Aldığı kilolarla gündeme gelmişti! Adriana Lima eski haline geri döndü!

Aldığı kilolarla gündeme gelmişti! Adriana Lima eski haline geri döndü!

Victoria's Secret meleklerinden olan ünlü manken Adirana Lima, Los Angeles'te 'The Thicket' filmi prömiyerinde görüntülendi. Ünlü mankenin kiloları ile gündeme gelemsinin ardından yeni hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin

09.09.2024, 16:54

Victoria's Secret'in eski modellerinden olan poyumların aranan yüzü Adriana Lima'nın son hali görenleri şaşırttı. Ünlü manken'in yüzüne yaptırdığı estetiklerle gündeme gelirken, Fransız askısı yaptırmasıyla yüzündeki değişiklik dikkatlerden kaçmadı.

Hızlı ve Öfkeli filminin yıldızı Gibson tutuklandı! Hızlı ve Öfkeli filminin yıldızı Gibson tutuklandı! Haberi Görüntüle

'YORGUN ANNE YÜZÜ'

Lima geçtiğimiz aylarda estetik iddialarını reddederek, "Bir ergen kız, iki okul öncesi çağında çocuk, bir hareketli erkek, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpek sahibi yorgun bir annenin yüzü... İlginiz için teşekkürler." dedi.

Düğün hazırlıkları başladı! Lucas Torreira ünlü oyuncu Devrim Özkan ile evleniyor! Düğün hazırlıkları başladı! Lucas Torreira ünlü oyuncu Devrim Özkan ile... Haberi Görüntüle

KİLOLARINDAN KURTULDU

43 yaşındaki ünlü manken 4 Eylül günü Los Angeles, Kaliforniyada düzenlenen 'The Ticket' dilminin prömiyerine katıldı. 

Ünlü mankene eşi ve çocukları da eşlik ederken, Lima'nın yeni hali çok konuşuldu. Zayıflayan ve yeniden eski haline dönen ünlü mankenin yüzündeki dolguları da erittiği iddia edildi. 

Sosyal medya kullanııları ise Lima'nın eski haline dönmesine sevindiklerini belirterek, 'Sonunda özüne dönmüş' yorumları yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading