Yandex Metrica

Aleyna Tilki'den İdil Bilgen'i eleştirenlere 'Beyinsiz' yorumu! Miss Turkey güzeline destek verdi!

Aleyna Tilki'den İdil Bilgen'i eleştirenlere 'Beyinsiz' yorumu! Miss Turkey güzeline destek verdi!

Aleyna Tilki, Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen'e sosyl medya hesabından destek verdi. Tilki, "Beyniniz ve hisleriniz, herhangi bir güzellik algılayacak kadar özgür değil" diyerek Türkiye Güzelini eleştirenlere cevap verdi. 

Magazin

16.09.2024, 18:00

Miss Turkey 2024 birincisi bu yıl İdil Bilgen oldu. Bilgen'e sosyal medya hesabından birçok kullanıcı eleştiri yağmuruna tutarken birçok kişi de destekelrini belirtti. Bilgen'e destek verenler arasında Aleyna Tilki de yer aldı.

Dizide skandal abdest sahnesi! Bir Gece Masalı dizisine tepki yağdı! Dizide skandal abdest sahnesi! Bir Gece Masalı dizisine tepki yağdı! Haberi Görüntüle

İDİL BİLGEN'E DESTEK VERDİ

Aleyna Tilki sosyal medya hesabından toplumda yerleştirilen güzellik algısına ilişkin tepkilerini ifade etti. Tilki, "Genellikle güzellik yarışmalarını çok desteklemiyorum ama donanımlı, hikayesi olan, kendi milyarlarca kadının aynısını yapmamış kadınlar gerçekten çok beğeniyorum. Kaliteli güzelliğiyle bir Türk kadını.'' dedi.

Az kalsın hapise giriyordu! Ünlü şarkıcı rekor vergi cezasını ödedi! Az kalsın hapise giriyordu! Ünlü şarkıcı rekor vergi cezasını ödedi! Haberi Görüntüle

ELEŞTİRENLERE DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

Ünlü şarkıcı sonrasında ise 'beyniniz ve hisleriniz herhangi bir güzelliği algılayacak kadar özgür değil' diyerek, ''Eleştiri yapan insanları normalleştirmemek adına bunu söylemeliyim ki, öğretilmiş bilgilerle yönetilen beyniniz ve hisleriniz, herhangi bir güzelliği algılayacak kadar özgür değil."  belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading