Yandex Metrica

Ali Koç'tan Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Altunykaya'ya şaşırtan sözler: Doğru düzgün konuş!

Ali Koç'tan Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Altunykaya'ya şaşırtan sözler: Doğru düzgün konuş!

Türkiye'nin başarılı iş adamlarından olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı dün akşam Esma Sultan Yalısı'nda sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile dünyaevine girdi. Nikah törenine ünlüler akın ederken Altunkaya'nın konuşması sırasında Ali Koç'tan şaşırtan bir hamle geldi.

Magazin

05.09.2024, 10:30

Uzun yıllardır birlikteliklerine devam eden ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile Esma Sultan Yalısı'nda dünyaevine girdi. Düğüne Acun Ilıcalı ve eşi Altunkaya lüs bir tekneyle giriş yaparken, Ezgi Mola, Hülya Avşar, Demet Akalın, Ebru Gündeş gibi birçok isim de düğünde yerini aldı. 

Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı! Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI'DAN DÜĞÜNDE ŞAŞIRTAN HAMLE

Altunkaya'nın düğününe ünlü isimler akın edereken sosyal medya yasağına uyulmaması dikkatlerden kaçmadı. Nikah sonrası after partide konuşan Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'ya Ali Koç'tan şaşırtan bir çıkış geldi. 

Konuşma yapmak için mikrofonu eline alan Ayça Çağla Altunkaya konuşmayı kısa kesince, Ali Koç ise, "Çağla yetmez doğru düzgün konuş" dedi.

Usta oyuncu Erkan Can'dan dolandırıcılık itirafı: Telefonda 9 bin dolar dolandırıldım... Usta oyuncu Erkan Can'dan dolandırıcılık itirafı: Telefonda 9 bin dolar... Haberi Görüntüle

'AYÇA DOĞRU DÜZGÜN  KONUŞ'

Ayça Çağla Altunkaya ise, "Başkanım ben çok utanırım ama ben hiç böyle konuşmalar yapamıyorum normalde" dedi. Acun Ilıcalı ise ortamı yumuşatmak için ise, "Mikrofon olmadığı zaman rap yapar da" diyerek ortamı yumuşattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading