Yandex Metrica

Alina Boz hamile mi? Ünlü oyuncudan o iddialara şaşırtan yanıt!

Genç yaşta yıldızı parlayan ve Türk dizilerinin aranan yüzü haline gelen Alina Boz, ünlü işletmeci Umut Evirgan ile dünyaevine girmişti. Alina Boz'un ise hamile olduğu magazin dünyasına bomba gibi düşerken ünlü oyuncu o iddiaları yalanladı.

Magazin

06.09.2024, 12:38

Maraşlı, Elimi Bırakma, Seda'nın Bahçesi, Aşk 101, Bir Peri Masalı gibi dizilerde rol alan Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Alina Boz, şubat ayında Umut Evirgen ile dünyaevine girmişti. 

16 yıl sonra Müge Anlı'da ortaya çıktı! Gökhan Atakan öldürüldü mü? 16 yıl sonra Müge Anlı'da ortaya çıktı! Gökhan Atakan öldürüldü... Haberi Görüntüle

ALİNA BOZ'DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Alina Boz ve arkadaşı İlayda Alişan geçtiğimi akşam dışarda bir restoranda arkadaşlarıyla birlikte yemek çıkışı görüntülendi. 

Ünlü oyuncu Boz basın mensuplarıya bilirkte kısa bir sohbet sonrasında, "Arkadaşımın doğum günüydü. Onu kutladık, şimdi de dağılıyoruz herkes evine gidiyor" dedi. 

Merve Boluğur'dan boşanmıştı! Murat Dalkılıç sevgilisi Edda Dora'dan ayrıldı! Merve Boluğur'dan boşanmıştı! Murat Dalkılıç sevgilisi Edda Dora'dan ayrıldı! Haberi Görüntüle

HAMİLELİK İDDİALARINA YANIT VERDİ

Ünlü oyuncu Boz'un oyunculuğu bıraktığının söylenmesi sonrasında, "Öyle bir şey olabilir mi? Aşk olsun. Tabii ki oyunculuğa döneceğim. Yeni okuduğum projeler var" diyerek o iddiaları yalanladı.

26 yaşındaki ünlü oyuncu Alina Boz'a, "Anne olmayı düşünüyor musunuz?"  sorusu sorulunca, "Şimdilik gündemimizde yok, zamanı gelince tabii ki olabilir"  dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading