Alişan'ın eşi üzdü! Buse Varol'un hevesi kursağında kaldı

Alişan'ın eşi üzdü! Buse Varol'un hevesi kursağında kaldı

Ünlü sanatçı Alişan’ın eşi Buse Varol’un üniversite hayali yarım kaldı. Bu sene üniversite sınavına girerek psikoloji bölümünü kazandığını duyuran Varol’un yoğun iş temposundan dolayı kayıt yaptıramadığı ortaya çıktı.

Magazin

27.09.2024, 12:01

Alişan ile Buse Varol ikilisi 2018 yılında hayatlarını birleştirerek 2019 senesinde de oğulları Burak'ı, 2021'de de kızları Elif’i kucaklarına aldı. 2 çocuk annesi Buse Varol, evlilik ve çocukların ardından setlere ara vererek bu sene üniversite sınavına girerek psikoloji bölümünü kazandığını söylemişti.

"Sonunda hayalim gerçek oldu" sözlerini sarf eden Varol'a ailesi ve takipçileri büyük destek verirken Alişan’da "Evet üniversite sınavını kazandı. Üsküdar Üniversitesi Psikoloji... Bence sadece bizim çevreyi tedavi etse paraya para demez" diyerek esprili bir paylaşımda bulunmuştu.

Buse Varol

Ancak Buse Varol'un sevinci kursağında kaldı. Yoğun iş temposundan okula vakit ayıramayacağını söyleyen Varol, 'Psikoloji çok istediğim bir bölümdü kazandım ancak devam zorunluluğu var. Ben yeni bir diziye başlarsam bu tempoda bu yoğunlukta okula gidemeyeceğim. Bu yüzden kayıt yaptıramadım' açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading