Yandex Metrica

Amca tutuklanmıştı! Narin Güran'ın kaybına ilişkin ünlülerden tepki yağdı: Neden kıydınız bu kıza!

Amca tutuklanmıştı! Narin Güran'ın kaybına ilişkin ünlülerden tepki yağdı: Neden kıydınız bu kıza!

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesinde  21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran tüm Türkiye'de büyük yankı uyadnırdı. Küçük kızın kaybına ilişkin amca tutuklanırken sosyal medyadan ünlü isimler ise tepki yağdırdı. Demet Akalın ve Gülben Ergen duruma sessiz kalmayarak sosyal medyadan 'Nasıl kıydınız?' diyerek tepki gösterdi.

Magazin

03.09.2024, 09:34

21 Ağustos günü Kur'an Kursu'ndan çıktıktan sonra evine giden 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybı tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran'ın amcası soruşturma kapsamında gözaltına alınmış, ardından aracından DNA örneği amcanın arabasından çıkmıştı.

Narin'in kaybının 13. gününde amca S.G  ''kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden kısıtlama" gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Amcanın tutuklanmasının ardından ise Demet Akalın ve Gülben Ergen X hesabı üzerinden tepki gösterdi. 

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı! Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı! Haberi Görüntüle

'ALLAH BELANIZI VERSİN'

Demet Akalın, "Allah belanı versin, saklayanın da versin! Nasıl kıydın lan? Ne diye öldürdün dünyaya neşe saçan, gülen çocuğu!" dedi. 

Ünlü şarkıcıdan bomba itiraf: Eşim beni Adana Demirspor için terketti! Ünlü şarkıcıdan bomba itiraf: Eşim beni Adana Demirspor için terketti! Haberi Görüntüle

'NE YAPTINIZ KIZA?'

Gülben Ergen ise 'Narin'e nasıl kıydınız?' diyerek, "Narin kaybolmadı amcası tarafından öldürüldü mü? Narin yaşamıyor mu? Ellerini kollarını mı bağladınız kızın? Başka kim biliyordu? Neden kıydınız bu kıza neden? Neden bu devlet sırrı sessizliği? Tek bildiğimiz amca tutuklandı. Yetinmiyoruz. İnanmıyoruz Narin çocuğa ne oldu? Öğrenmek istiyoruz! Narin'e ne oldu? Narin nerde? Başka kim biliyordu? Ne yaptınız kıza? Yayın yasağı bitti mi?" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading