Yandex Metrica

Angelina Jolie'den olaylı şekilde boşanmıştı! Brad Pitt'ın sevgilisiyle evleneceği iddia edildi!

Angelina Jolie'den olaylı şekilde boşanmıştı! Brad Pitt'ın sevgilisiyle evleneceği iddia edildi!

2016 yılında görkemli bir törenle dünyaevine giren ünlü aktör Brad Pitt Angelina Jolie'den boşandıktan sonra ilişki yaşamaya başladığı Ines de Roman ile Venedik Film Festivali'ne katıldı. İkilinin ilişkilerinin ciddi bir şekilde ilerlediği öğrenildi.

Magazin

20.09.2024, 16:07

2016 yılında dünyaevine giren ve Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti evliliklerinde yaşadıkları şiddet nedeniyle yollarını ayırmıştı. İki isim 2019 yılından bu yana Miraval Şatosu'nun davasıyla gündeme gelirken Brad Pitt yeni filminin prömiyerine Venedik Film Festivali'nde birlikte katıldı.

Fenomen Ali Biçim ve Mesutcan Tomay pes dedirtti! Didem Soydan'ın ayakkabısından içki içtiler Fenomen Ali Biçim ve Mesutcan Tomay pes dedirtti! Didem Soydan'ın... Haberi Görüntüle

AYNI EVDE YAŞAMAYA BAŞLADILAR

60 yaşındaki ünlü aktör Pitt'in Ines de Roman ile aşk yaşadığı öğrenilmiş ikili festivalde kırmızı halıda görüntülenmesinin ardından ise çiftin Los Angeles'te  birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi.

Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı' diyerek isyan ettiler! Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı'... Haberi Görüntüle

İLİŞKİLERİ CİDDİLEŞTİ

Moda tasarımcısı olan Ines de Roman ile ciddi bir ilişkisi olduğu, Us Weekly'nin haberine göre ünlü ismin sevgilisine çok aşık olduğu bilgisi paylaşıldı. Kaynaklar ikilinin ilişkilerinde ciddi adımlar attığı, kendisini tamamen sevgilisi Ines de Roman'a adadığı öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading