Yandex Metrica

Annesinin ölümüyle yıkılmıştı! Akın Akınözü'nün sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıktı!

Annesinin ölümüyle yıkılmıştı! Akın Akınözü'nün sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu Akın Akınözü geçtiğimiz aylarda annesinin ölümüyle sarsılmış uzun bir süre kendini toparlayamamıştı. Evlenmesi beklenen ünlü oyuncunun Sandra Pestemalciyan'dan ayrıldığı öğrenildi.

Magazin

20.09.2024, 16:10

22 Temmuz günü annesinin acı kaybıyla yıkılan ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün annesi oyuncu Özlem Akınözü hayatını kaybetmişti.

Urfalılar duyunca çok kızacak! Vedat Milor en sevdiği ve sevmediği yemekleri tek tek sıraladı! Urfalılar duyunca çok kızacak! Vedat Milor en sevdiği ve sevmediği... Haberi Görüntüle

ANNESİNİN ACISIYLA SARSILMIŞTI

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından,  "Acı kaybımız... Dernek kurucularımızdan Özlem Akınözü'nü kaybettik. Çok üzgünüz harika bir insanı daha kaybettik... Mekânı cennet olsun. Tüm ailesine sevenlerine sabırlar diliyoruz" demişti.

Kelepçeyle geldi, lüks arabasıyla çıktı! Milyonlarca lira vergi kaçırdığı halde tahliye edilen Engin Polat: Mutluyuz, ailemize kavuştuk Kelepçeyle geldi, lüks arabasıyla çıktı! Milyonlarca lira vergi kaçırdığı halde... Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİNDEN AYRILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Akın Akınözü'nün uzun bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile annesinin kaybından sonra ayrıldığı öğrenildi. 

Geçtiğimiz dönemlerde evlilik sorularına, “Zaten evli gibiyiz” yanıtını veren ünlü oyuncunun Magazin Medyası'nın özel haberine göre geçtiğimiz ay ilişkilerini karşılıklı sonlandırdıkları öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading