Yandex Metrica

Aradığı aşkı sonunda buldu! Arzum Onan 50 yaşında aşkıyla Kaliforniya tatilinde!

Aradığı aşkı sonunda buldu! Arzum Onan 50 yaşında aşkıyla Kaliforniya tatilinde!

Başarılı oyuncu Arzum Onan 1996 yılında evlendiği eşi Mehmet Aslantuğ ile gçtiğimiz yıl boşanmasının ardından yeni bir aşka yelken açtı. Onan hayranı olan ünlü iş insanı Orkan Özkan ile Kaliforniya kentinde tatile çıktı.

Magazin

08.09.2024, 17:29

Ünlü oyuncu Arzum Onan eşi Mehmet Aslantuğ ile 1996 yılında mutlu bir şekilde evlilik hayatı sürdürmüş, geçtiğimiz yıl 29 Mayıs'ta ise anlaşmalı bir şekilde boşanmışlardı.

Kanser tedavisi gören Kate Middleton işinin başına döndü! Saraya gelen konukları kraliçe gibi ağırladı! Kanser tedavisi gören Kate Middleton işinin başına döndü! Saraya gelen... Haberi Görüntüle

ARZUM ONAN YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

İkilinin boşanma haberleri magazin dünyasına bomba gibi düşerken Arzum Onan'ın ise yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi.

50 yaşındaki Onan'ın ise iddialara göre uzun yıllardır hayranı olan iş insanı Orkan Özkan ile aşk yaşadığı ikisinin ise evli olduğu sıralarda birbirlerini tanıdıkları öğrenildi.

Hadise Beyonce ile yine pişti oldu! Venedik Film festivali'neki pozlarıyla yine çok konuşuldu! Hadise Beyonce ile yine pişti oldu! Venedik Film festivali'neki pozlarıyla... Haberi Görüntüle

TATİLDEN POZLARINI PAYLAŞTI

Orkan Özkan'ın, Arzum Onan ile yakınları aracıyla tanıştığı, bu yaz ise Bodrum'da tatilin tadını çıkardılar. 

Son olarak ise Onan ve Özkan çifti Amerika'nın Kaliforniya kentine tatile gittiği, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Biraz aşağıdan, biraz yukarıdan...' notunu düşerek paylaşım yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading