Yandex Metrica

Aralarından su sızmazdı! Rapçi Sefo ve Reynmen'in küslükleinin nedeni ortaya çıktı!

Aralarından su sızmazdı! Rapçi Sefo ve Reynmen'in küslükleinin nedeni ortaya çıktı!

Birlikte 'Bonita' şarkısını seslendiren Türkiye'nin başarılı şarkıcılarından olan ünlü rapçi Sefo'ya şarkıcı Reynmen 7 aydan fazladır ödeme yapmadığı için küstükleri ortaya çıktı.

Magazin

16.09.2024, 15:56

Arabam, Isaelle, Bonita, Bilmem Mi? gibi şarkılarıyla Türkiye'nin en çok dinlenen rapçileri arasında yerini alan 26 yaşındaki Sefo lakaplı Seyfullah Sağır ile Reynmen'in arasının bozuk olduğu ortaya çıktı.

Miss Turkey'de ilk 20'ye girememişti! Yarışmacı İpek Kuşçu'nun açıklamaları olay oldu! Miss Turkey'de ilk 20'ye girememişti! Yarışmacı İpek Kuşçu'nun açıklamaları olay... Haberi Görüntüle

KÜSLÜĞÜN NEDENİ BELLİ OLDU

Sosyal medya fenomenliğinden şarkıcılığa adım atan Renklensin, Ela, Yana Yana gibi şarkıları seslendiren Reynmen'in Sefo ile birlikte seslendirdiği 'Bonita' şarkısı nedeniyle aralarının açıldığı öğrenildi. 

Fakir Prense büyük miras! Prens Harry'nin 40. yaş doğum günü hediyesi hayatını kurtardı! Fakir Prense büyük miras! Prens Harry'nin 40. yaş doğum günü... Haberi Görüntüle

BORÇ ARALARINI AÇTI

2. Sayfa'nın haberine göre Reynmen'in Rapçi Sefo'ya 'Bonita' şarkısı için 7-8 aydır ücret ödemediğini bu nedenele de arkadaşlıklarının bittiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading