Sitede Ara

Arda Güler sevgilisi Duru Yaman ile ilk kez yan yana görüntülendi! Real Madrid galasındaki halleri çok konuşuldu!

Arda Güler sevgilisi Duru Yaman ile ilk kez yan yana görüntülendi! Real Madrid galasındaki halleri çok konuşuldu!

Milli futbolcu olan ve şuanda Real Madrid'te forma giyen Arda Güler, sevgilisi Duru Yaman ile birlikte ilk kez el ele görüntülendi. İkili Thibaut Courtois belgeseline birlikte katıldı. 

Magazin

20.09.2024, 11:03

Reald Madrid'te forma giyen Türk Milli futbolcu Arda Güler başarısıyla tüm dünyada en çok konuşulan futbolcular arasında yerini alıyor. Yaşına rağmen başarısı ile gündeme gelen Arda Güler'in özel hayatı da sık sık merak edilen konular arasında yerini alıyor.

Ufukta evlillik mi var? Serenay Sarıkaya'dan şaşırtan açıklama! Ufukta evlillik mi var? Serenay Sarıkaya'dan şaşırtan açıklama! Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER SEVGİLİSİYLE İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Ünlü futbolcunun kız arkadaşı merak edilirken basketbolcu Duru Yaman ile ilk kez yan yana görüntülendi. Güler'n Real Madrid'in yıldız kalecisi Tihbaut Courtois için düzenlenen belgesel galasına katıldı. 

İspanyol hayranları sıraya girdi! Can Yaman ile fotoğraf çektirmenin bedeli dudak uçuklattı! İspanyol hayranları sıraya girdi! Can Yaman ile fotoğraf çektirmenin bedeli... Haberi Görüntüle

POZLARI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

İkilinin samimi halleri dikkatlerden kaçmazken basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılandı. Çift ilk kez resmi bir etkinlikte yan yana boy gösterirken ikilinin verdiği pozlar ise sosyal medya da büyük yankı uyandırdı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading