Yandex Metrica

Armağan Çağlayan gözyaşları içinde açıkladı! Metin Arolat'tan vasiyet gibi sözlerini paylaştı: Yerine getirebilir miyim bilmiyorum...

Armağan Çağlayan gözyaşları içinde açıkladı! Metin Arolat'tan vasiyet gibi sözlerini paylaştı: Yerine getirebilir miyim bilmiyorum...

90'lı yıllara damgasını vurmu Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Metin Aralot sahnede kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetmişti. İzmir'de toprağa verilen ünlü şarkıcının ölümü sonrasında ise Armağan Çağlayan büyük üzüntü duymuştu. Çağlayan yağtığı açıklamayla Arolat'ın vasiyetini açıkladı.  

Magazin

24.09.2024, 17:36

21 Eylül günü İstanbul Kozyatağı'nda bir mekanda sahne aldığı sırada fenalaşan Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Metin Arolat hayatını kaybetmesinin ardından dün İzmir'de toprağa verildi. 

Büyük tepki topladı: Listede altın baklava da var! Sosyete kasabı Nusret 3 milyon TL'lik hesap fişini paylaştı! Büyük tepki topladı: Listede altın baklava da var! Sosyete kasabı... Haberi Görüntüle

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Ünlü sanatçıyı meslektaşları yalnız bırakmazken Armağan Çağlayan ise yaşadığı üzüntü magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. 

Çağlayan arkadaşı Metin Arolat'ın ölümü sonrasında paylaşım yaparak, "Bir telefon haberiyle hayattaki her şey anlamını yitirdi. Her şey. Derin bir boşluk duygusu. Sanki içi su dolu bir balonmuşum gibi. Sadece savruldum. Delirecekmişim gibi hissettim. Öyle bir çaresizlik duygusu. Sanki her şey şakaymış gibi. Uykunun arasında gelen telefon rüyaymış gibi. Keşke öyle olsaydı! Rüya olmadığı gerçeğiyle dün mezarlıkta yüzleştim.'' dedi.

Merve Boluğur'dan boşanmıştı! Murat Dalkılıç sevgilisi Edda Dora'dan ayrıldı! Merve Boluğur'dan boşanmıştı! Murat Dalkılıç sevgilisi Edda Dora'dan ayrıldı! Haberi Görüntüle

METİNR ORALAT'IN VASİYETİNİ AÇIKLADI

Armağan Çağlayan sözlerini, ''Artık başım sıkıştığında arayacağım, beraber klipler çekip eğlenmeyeceğimiz, O’nun şarkılar besteleyip, şarkı sözleri yazıp bana atmayacağı, arabayla tatile gitmeyeceğimiz , beni görüntülü arayıp “hangisini giyeyim” diye sormayacağı, deniz kenarında oturup balık yemeyeceğimiz, benim rakı onun meşrubat içtiği yemekleri yiyemeyeceğimiz, O’nu zorla evden çıkartıp yemeğe götüremeyeceğim, benim her gösterime bana yer ayırtmayacağı, seyrettiği cinayet filmlerini heyecanla anlatmayacağı , “kuzum nasılsın” diye telefon etmeyeceği, montaj sabahlarında “yine çok börek yedim” diye hayıflanmayacağı, beraber avaz avaz arabada şarkılar söyleyemeyeceğimiz gerçeğiyle yüzleştim ! Çok mutsuzum …. içimin bir yerlerinden koskocaman bir şey koptu. İçimde kocaman bir boşluk duygusu var. Hüzün. Mutsuzluk. Daha şimdiden kocaman bir özlem. Çaresizlik….'' diyerek tamamaladı.

Metin Arolat'ın ölmeden önce arkasından yas tutulmasını istemdiğini belirten arkadaşı Armağan ÇAğlayan, “sakın arkamdan yas tutmayın. Sakın!” Şimdi bunu yerine getirebilir miyim diye deneyeceğim. Ama başarabilecek miyim bilmiyorum ….

Seni çok özleyeceğim Metin… Hatta şimdiden özledim… Dünyada kötülük bilmeyen bir insan olduğun için iyi bir yerlerde olduğunu biliyorum.. Bir gün tekrar görüşeceğiz…. Seninle ilgili böyle bir kelime kullanacağım hiç aklıma gelmezdi… Ama HOŞÇAKAL…" dedi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading