Yandex Metrica

Sitede Ara

Arzum Onan yeni aşkını eski eşine anlattı! Oyuncu Mehmet Aslantuğ sözleriyle herkesi şaşırttı!

Arzum Onan yeni aşkını eski eşine anlattı! Oyuncu Mehmet Aslantuğ sözleriyle herkesi şaşırttı!

Ünlü oyuncu Arzum Onan geçtiğimiz aylarda oyuncu eş Mehmet Aslantuğ'dan boşanmış ve yeni bir aşka yelken açmıştı. Aslantuğ özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulunarak şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin

23.09.2024, 10:32

1996 yılında dünyaevine giren Tükriye'nin başarılı oyuncularından olan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı. 

Hadise yine sahne kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü! Verdiği pozlarla eleştiri oklarının hedefi oldu Hadise yine sahne kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü! Verdiği pozlarla... Haberi Görüntüle

ARZUM ONAN YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

50 yaşındaki ünlü oyuncu Arzum Onan'ın ise iş insanı Orkan Özkan ile aşk yaşadığı öğrenilmişti. Muhabir Online'nin haberine göre Arzum Onan, "Her şey yolunda çok şükür" demişti. 

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı! Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı! Haberi Görüntüle

YENİ AŞKINI ESKİ EŞİNE SÖYLEDİ

Aslantuğ verdiği bir röportajında eski eşi Arzum Onan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak, Onan'ın yeni ilişkisinden haberi olup olmadığı soruldu. Aslantuğ ise 'Var evet, Arzum ilk bana açıkladı zaten" demesi şaşkınlık yarattı.

Aslantuğ'un ise hayatına birini alıp alınmadığı sorulunca, "Hayatımda biri yok, olursa açıklarım" yanıtını verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading