Yandex Metrica

Sitede Ara

Aşkları tam gaz devam ediyor! Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün samimi pozlar sosyal medyayı salladı!

Aşkları tam gaz devam ediyor! Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün samimi pozlar sosyal medyayı salladı!

Aşklarını her fırsatta sevenlerine gösteren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve oyuncu sevgilisi Serkay Tütüncü  sosyal medyada yaptıkları yeni paylaşımla büyük beğeni topladı.

Magazin

22.09.2024, 09:14

Uzun bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü çiftinin ilişkileri tam gaz devam ediyor. Bütün yaz baş başa tatile çıkan ve magazin dünyasına sık sık yakalanan çift İstanbul'a dönerek yoğun iş temposuna dahil oldu.

Hadise yine sahne kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü! Verdiği pozlarla eleştiri oklarının hedefi oldu Hadise yine sahne kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü! Verdiği pozlarla... Haberi Görüntüle

MERİÇ ARAL'IN DÜĞÜNÜNE KATILDILAR

Son olarak Show TV ekranlarının sevilen dizisi Sandık Kokusu dizisinde yer alan Serkay Tütüncü rol arkadaşı Meriç Aral ve sevgilisi Serkan Keskin'in düğününe katılmıştı.

Miss Turkey 2024 birincisi atandı! İdil Bilgen kariyerine doktor olarak devam edeceğini açıkladı! Miss Turkey 2024 birincisi atandı! İdil Bilgen kariyerine doktor olarak... Haberi Görüntüle

ÇİFTTEN MUTLULUK POZLARI GELDİ

Sevgilisi Zeynep Bastık ile birlikte düğüne katılan Serkay Keskin'den ise düğün sonrası mutluluk pozları geldi. Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü çifti 'sevgilim' notunu düşerek paylaştıkları fotoğrafa binlerce beğeni yağdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading