Sitede Ara

Avrupa Yakası'nın Sedef'iydi! Oyuncu Suna Keskin Gülse Birsel- Vural Çelik gerilimi hakkında konuştu: Keşke...

Avrupa Yakası'nın Sedef'iydi! Oyuncu Suna Keskin Gülse Birsel- Vural Çelik gerilimi hakkında konuştu: Keşke...

17 Ekim'de vefat eden oyuncu Vural Çelik hakkında paylaştığı ve daha sonra sildiği mesajıyla gündem olan senarist ve oyuncu Gülse Birsel'e tepkiler bitmiyor. Konuyla ilgili en son konuşan isim oyuncu Suna Keskin oldu. Avrupa Yakası'nda Sedef karakterini canlandıran Keskin setteki kırgınlıkların tolere edilmesi gerektiğini söyledi, "Keşke Vuralcığım senden vazgeçmiyoruz denilebilseydi" şeklinde konuştu. 

Magazin

25.10.2024, 14:48

Bir döneme damga vuran Avrupa Yakası dizisinde Sedef karakterini canlandıran oyuncu Suna Keskin, 17 Ekim'de vefat eden Vural Çelik ile Gülse Birsel arasındaki kırgınlıkla ilgili açıklama yaptı. 

Diziye ikinci yılında katılan Keskin, davet edildiği televizyon programında önemli açıklamalar yaptı. 

"O setlerde ne kırgınlıklar ne yanlışlar yaşanıyor." diyen usta isim şöyle konuştu: 

"O sette de bir sürü şeyler yaşandı. Oyuncular tolere etti. Bu da görmezden gelinebilirdi. Yazık olmuş."

One Direction üyesi Liam Payne hayatını kaybetti! Ölmeden önce yaptığı paylaşım görenleri şaşırttı One Direction üyesi Liam Payne hayatını kaybetti! Ölmeden önce yaptığı... Haberi Görüntüle

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı! Ablasının sözleri yürek yaktı: Ne olur kalk abim! Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı! Ablasının sözleri... Haberi Görüntüle

"KEŞKE SENDEN VAZGEÇMİYORUZ DENİLSEYDİ"

Suna Keskin "Niçin başka birisi hoş görülüyor da ötekine bu hoş görü esirgeniyor? diye sordu. 

"Daha dikkatli olunması gerekir. Keşke denilebilseydi Vuralcığım senden vazgeçmiyoruz." 

Berna Laçin 29 Ekim için şarkıcılara ödenecek tutara isyan etti: Eyyy Belediyeler! Berna Laçin 29 Ekim için şarkıcılara ödenecek tutara isyan etti:... Haberi Görüntüle

VEFATINDAN ÖNCE KIRGINLIKLA İLGİLİ KONUŞMUŞTU

Vefat eden oyuncu verdiği röportajlarında Gülse Birsel ile kırgınlıklarına değinmişti. 

"Ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Önemli olan o anki duyguları geçmişte bırakıp, önümüze bakmak. Biz o diziyi yapalı 20 yıl oldu. O yüzden kimsenin kimseye küsmesine gerek yok. Üç günlük dünya" şeklinde konuşmuştu. 

Türk Sanat Müziğinin divası Bülent Ersoy'dan bomba açıklama: Bir kere döndüm, bir daha dönmem Türk Sanat Müziğinin divası Bülent Ersoy'dan bomba açıklama: Bir kere... Haberi Görüntüle

PAYLAŞIM YAPIP SİLMİŞTİ

Çelik'in vefatı sonrası taziye mesajı yayınlayan ancak cenaze törenine katılmayan senarist ve oyuncu Gülse Birsel sosyal medya hesabında bir mesaj paylaşmış ancak sonrasında silmişti. 

Anksiyetesi nedeniyle birkaç yıldır cenazelere gitmediğini belirten Birsel, Vural'ın nev-î şahsına münhasır biri olduğunu söylemişti.

İşte ünlü oyuncunun o açıklaması: 

"Herkese kendi kendine küser, sonra barışmak için hediyeler isterdi. Hediye konusu setin şakası haline geldikçe ‘Bu hafta bana ne alıyorsun Gülse?’ cümlesiyle girmeye başlamıştı stüdyoya. Sette biraz da bizi güldürmek için oynadığı bir ‘mağdur persona’sı vardı. Şenay Gürler’le kahve içmeye mi çıkıyoruz, ‘Vaay tabii sosyete bizi davet etmez!’, ‘Yok ben garibanım zaten, kahve ısmarlamazsınız bu fakire’ filan derken bu sefer abarttığını fark edip onu gülme tutardı.”

Paylaşımına “Son sezona girerken, ayrılmak istediğini söylediğinde vazgeçirmeye çalıştık." cümlesiyle devam eden Birsel şunları yazmıştı:

"Ücret, saatler, senaryodaki yeri gibi şikâyetleri vardı. Bana alıngan tonlu bir mesajla ayrıldığını söyledi ve teşekkür etti. Belki ısrar etmemi, yapımcıyı arayıp ‘Onsuz olmaz’ dememi bekledi. Keşke son sezonda da beraber oynasaydık. Ve keşke birkaç ay sonra bir TV programında benimle ilgili yakışıksız cümleler etmeseydi. İçimde kalan üzüntü şudur: Son aylarda magazine verdiği bir röportaj karşıma çıktı. ‘Bir Gülse Birsel işinde rol alır mısınız?’ sorusuna ‘Ben ona hata yapmış olabilirim, o bana yapmış olabilir, 3 günlük dünya’ diyor. Sonuna kadar katıldım söylediklerine ve şöyle düşündüm; ‘Muhakkak bir galada filan karşılaşınca sarılır muhabbet ederiz. Bir ara nasıl olsa denk geliriz.’ Perde çok erken kapandı. Allah rahmet eylesin.”

Nicole Kidman'dan orgazm itirafı: Babygirl filmindeki sansasyonel sahne hakkında ilk kez konuştu Nicole Kidman'dan orgazm itirafı: Babygirl filmindeki sansasyonel sahne hakkında ilk ... Haberi Görüntüle

VURAL ÇELİK'İN ABLASI TEPKİ GÖSTERDİ

Ünlü ismin yazdıktan kısa bir süre sonra sildiği tüm bu mesajlar vefat eden oyuncunun ablası Kadriye Çelik tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

“Çelik Ailesi olarak acımız henüz çok tazeyken, Gülse Birsel’in haddini aşan açıklamalarına üzülerek tanık olduk." diyen abla Çelik "bir insanın kalemi yetenekli olabilir; ancak bu, onun iyi bir insan olduğu anlamına gelmez." şeklinde konuşmuştu.

İşte o açıklama:

"Abim onuruyla yaşadı ve onuruyla aramızdan ayrıldı. Gülse Birsel’e tavsiyemiz, abimin mezarına gidip helallik istemesidir. Bu, belki de bu zor günlerde bir nebze olsun kalplerimize su serper. Abim yüce gönüllüdür, umarız affeder.”

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading