Yandex Metrica

Ayça Çağlar Altunkaya'nın parti (after) elbisesi ne kadar? Acun'un düğününde dikkat çeken detay...

Ayça Çağlar Altunkaya'nın parti (after) elbisesi ne kadar? Acun'un düğününde dikkat çeken detay...

Fenerbahçe'nin asbaşkanı Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağlar Altunkaya ile dün akşam görkemli bir törenle dünya evine girdi. Sanat ve spor dünyasından bir çok ünlü ismin katıldığı davet Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Çağla'nın güzelliği dikkat çekerken giydiği gelinlik ve parti elbisesi gece damga vurdu. Peki, Ayça Çağlar Altunkaya'nın pari (after) elbisesi ne kadar? İşte detaylar...

Magazin

05.09.2024, 10:46

Acun Ilıcalı'nın uzun süredir beraber olduğu Ayça Çağla Altunkaya'nın gelinliği sosyal medyada büyük beğeni toplarken parti elbisesinin fiyatı gündem oldu. 

Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğün törenine gelin ve damat tekne ile geldi. Kısa bir konuşma yapan Acun Ilıcalı "Öncelikle çok teşekkür ederiz. Sağ olun, görevinizi yapıyorsunuz.

Zaten biliyorsunuz uzunca zamandır beraberdik. Bugün de nikahımızı yaptık. Şimdi arkadaşlarımızla bir arada olacağız. Sağ olun, var olun. Hayırlı olsun" dedi.

Çağla Altunkaya da "Çok söylenecek bir şey yok aslında. Umarım çok güzel geçer bu akşam" diyerek mekandan ayrıldılar.

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği düğünün hazırlık sürecine ait görüntüler de sosyal medyada paylaşıldı. Gelin Çağla, nikah törenine özel bir ekip ile hazırlandı.

Güzelliği ile dikkat çeken Çağla, seçtiği gelinlik modeliyle sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulurken parti elbisesinin fiyatı gündem oldu.

76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! Shogun dizisi Emmy tarihinde bir ilke imza attı! 76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! Shogun dizisi Emmy tarihinde bir... Haberi Görüntüle

ÇAĞLA'NIN PARTİ ELBİSESİNİN FİYATI!

Çağla Altunkaya'nın partide giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı. Ünlü akınına uğrayan partiden sonra Ayça Çağla Altunkaya'nın giydiği elbisenin fiyatı 87.200 TL olarak açıklandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading