Yandex Metrica

Ayrıldıktan sonra ilk kez görüştüler! Jennifer Lopez gözyaşlarına hakim olamadı!

Ayrıldıktan sonra ilk kez görüştüler! Jennifer Lopez gözyaşlarına hakim olamadı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve eşi ünlü aktör Ben Affleck boşandıktan aylar sonra ilk kez görüntülendi. Ünlü çift arabada tartışırken Affleck'in sinirli hali, Jennifer Lopez'in ise ağladığı anlar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

15.09.2024, 16:35

On the Floor, Ain't Your Mama, All I Have, Dance Again şarkılarını seslendiren dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez 20 yıllık aşkı Ben Affleck ile Los Angeles'te boşanmaya karar vermişti. 2022 yılında dünyaevine giren ikilinin aralarının aldatma iddiaları nedeniyle bozulduğu bu nedenle boşanma kararı aldıkları öğrenilmişti.

Kaybolan Narin'in cesedi bulundu! Ünlü isimler isyan etti: Gizleyenleri diri diri gömün... Kaybolan Narin'in cesedi bulundu! Ünlü isimler isyan etti: Gizleyenleri diri... Haberi Görüntüle

BOŞANMA SONRASI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

20 Ağustos'ta resmen boşanan ünlü çift dün ilk kez birlikte görüntülendiler. Affleck'in eşki eşi Jennifer Garner'dan olan çocukları Finn ve Samuel ile Jennifer'in eski kocası Marc Anthony'den olan ikizleri Emme ve Max ile birlikte Beverly Hills Otel'de bir araya geldi. 

Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra... Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra... Haberi Görüntüle

LOPEZ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Otelde uzun süre birlikte vakit geçirmesinin ardından Affleck'in eski eşi Jennifer Garner'de geldi. Jennifer Lopez ve Benn Affleck'in gergin anlar yaşarken çocuklarına belli etmemek için uğraştılar. Çift otele girmeden öncce arabada gergin bir şekilde tartışırken Affleck aşırı sinirliyken Jennifer Lopez'in ağlaması ise dikkatlerden kaçmadı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading