Yandex Metrica

Ayrılık hasretine dayanamadılar! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ı ünlü şarkıcı barıştırdı!

Ayrılık hasretine dayanamadılar! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ı ünlü şarkıcı barıştırdı!

Uzun süredir ünlü komdyen Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan ve imam nikahı kıyan çift geçtiğimiz haftalarda yolları ayırmışlardı. Erbil ve Ceylan ayrılık hasretine daha fazla dayanamadı ve Serdar Ortaç'ın araya girmesiyle yeniden barıştı.

Magazin

13.09.2024, 12:36

Türkiye'nin sevilen komedyenlerinden olan 67 yaşındaki Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile uzun süredir aşk yaşıyordu.

Bankalar kesenin ağzını açtı! Uygun ödemeli kredi kampanyası başladı! Başvuru sonrası 50.000 TL IBAN'a ödenecek! Bankalar kesenin ağzını açtı! Uygun ödemeli kredi kampanyası başladı! Başvuru... Haberi Görüntüle

İMAM NİKAHI SONRASI AYRILMIŞLARDI

Ancak geçtiğimiz günlerde imam nikahı ile evlenen Mehmet Ali Eerbil ve Gülseren Ceylan çiftinin, "Zaten evli gibiyiz her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikah olmasını ben de tamam dedim nikahı yaptık" demişti.

Geçtiğimiz günlerde ise çiftin aralarının bozuk olduğu ve Gülseren Ceylan'ın ise sosyal medya hesabından ayrıldıkları duyurmuştu. Gülseren Ceylan, 'Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum. Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım. Ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız, anlaşamadığımız noktalar olduğundan dolayı birbirimize daha çok zarar vermeden yollarımızı ayırdık." demişti. 

Kurtlar Vadisi müziğini remixledi tüm dünyaya damgasını vurdu! Mahmut Orhan sosyal medyayı salladı! Kurtlar Vadisi müziğini remixledi tüm dünyaya damgasını vurdu! Mahmut Orhan... Haberi Görüntüle

SERDAR ORTAÇ BARIŞTIRDI

Acak ikilinin daha fazla dayanamadığı ve yeniden bir araya geldiği öğrenildi. Dün akşam Gülseren Ceylan ve Mehmet Ali Erbil çifti birmekanda görüntülendi. İkiliye mekan çıkışı basın mensuları soru sorarken Ceylan ise, 'Serdar ikimizi de aradı siz birbiriniz olmadan yapamazsınız dedi. Bende dedim ki Gülseren olmadan olmuyor' dedi.

Serdar Ortaç'ta mekan çıkışı Erbil ve Ceylan'ın yanında bulunurken, 'Evet ben barıştırdım' diyerek araya girdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading