Yandex Metrica

Az kalsın hapise giriyordu! Ünlü şarkıcı rekor vergi cezasını ödedi!

Az kalsın hapise giriyordu! Ünlü şarkıcı rekor vergi cezasını ödedi!

Dünyaca ünlü İspanyol asıllı şarkıcı Shakira, bu kez aşk hayatı ile değil vergi cezası yüzünden gündeme geldi. Ünlü şarkıcıya 14. 5 milyon avro vergi cezası verilmesinin ardından cezayı ödeyen Shakira şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin

04.09.2024, 16:18

Waka Waka, La La La, Loca, Whenever Wherever, She Wolf gibi şarkıları seslendiren ve geçtiğimiz yıl 12 yıllık sevgilisi Piquie ile olaylı bir şekild ayrıan Shakira'ya rekor vergi cezası kesilmişti. 

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten ağır sözler: Annemin cesedini çürüttüler! Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten ağır sözler: Annemin cesedini çürüttüler! Haberi Görüntüle

'ÇOCUKLARIM İÇİN YAPTIM' DEDİ

47 yaşındaki ünlü şarkıcı İspanya kamu yönetimini maçolukla suçlarken, İspanya maliyesiyle yaptığı anlaşmayı ise çocukları için yaptığını belirterek, "Korktuğumdan ya da suçluluktan değil, çocuklarımı korumak için yaptım." dedi.

Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı' diyerek isyan ettiler! Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı'... Haberi Görüntüle

VERGİ CEZASI YÜZÜNDEN HAPSE MAHKÜM EDİLİYORDU

İspanya kamu kurumlarını hedef alan Shakira,  "Fakat en sinir bozucu şey, bir devlet kurumunun gerekçelerimi dinlemek yerine beni kamuoyu önünde kazığa vurmakla daha fazla ilgilendiğini görmek oldu. Sanırım artık bunları açıklamanın zamanı geldi. Vatandaşların hizmeti için kurulmuş bir kurum, tüm gücünü ve kaynaklarını, kendisine uygun olanı kaprisli bir şekilde suçlu ilan etmek için kullanmamalı." ifade etti. 

Ödediği vergiye ilişkin is ünlü şarkıcı, 'Vermem gerekenden çok daha fazlasını verdim' diyerek, "Vermem gerekenden çok daha fazlasını ödedim. Gönüllü olarak ödediğim tüm tutarlar ve haksız cezalar da eklenirse, İspanya devletinin o yıllardaki tüm kazancımdan daha fazla bir meblağ aldığı görülecektir." belirtti.

Hadise yine mi aşık oldu? Ünlü oyuncuyla samimi kırmızı halı pozu dedikoduları alevlendirdi Hadise yine mi aşık oldu? Ünlü oyuncuyla samimi kırmızı halı... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcının eski futbolcu eşi Gerard Piquie için kariyerini bırakarak İspanya'ya yerleşmiş, 2012 ve 2014 yılları arasında 14.7 milyon avro vergi kaçırmakla suçlanmıştı. Suçlamaları yalanlayan Shakira, soruşturmanın uzaması ve hakkında 8 yıl 2 aya kadar hapis cezası istenmiş 2023 yılında görülen davada uzlaşmaya varılıp 7.3 milyon avroluk cezayı ödemeyi kabul etmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading