Bahar Candan'ın tahliye sonrası bikinili pozları olay oldu! Sosyal medyadan paylaşımına tepki yağdı!

Bahar Candan'ın tahliye sonrası bikinili pozları olay oldu! Sosyal medyadan paylaşımına tepki yağdı!

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olma suçundan 10 ay boyunca cezaevine tutuklu bulunan Bahar Candan geçtiğimiz hafta tahliye edilmişti. Ünlü fenomen hapisten çıktıktan sonra tatile koştu ve  bikinili pozları ile sosyal medyadan büyük tepki çekti.

Magazin

26.09.2024, 12:42

Lüks yaşamlarıyla dikketleri üzerine çeken ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler dolandııcılık, kara para aklama gibi suçlarından dolayı tutuklanmışlardı.

Nihal Candan geçtiğimiz aylarda anoreksiya nervoza teşhisi nedeniyle tahliye edilmesinin ardından kız kardeşi Bahar Candan'ın davası görülmüş ve mahkeme tutuksuz yargılanmasasına karar vererek serbest bırakmıştı.

Nihal Candan kız kardeşinin tahliyesi sonrası, "Bahar'a 'Yaz meyvesi tadında dondurma gibisin' diyeceğim. Kardeşimle tekrar bir arada olmayı ve ona sarılmayı çok istiyorum" demişti.

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı! Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı! Haberi Görüntüle

TAHLİYE SONRASI TATİLE KOŞTU

Bahar Candan ise tahliy olmasından sonra Instagram hesabından ilk paylaşımını yaptı.

Ünlü fenomen Candan, bikinisini giyerek ilk pozunu verirken sosyal medya kullanıcıları ise Candan'ı ''Hiç ders almamışlar", "Gündem yaratma peşindeler" ve "Utanmanız yok" diyerek eleştirdi.

Armağan Çağlayan gösterisinde beklenmeyen son! Ünlü programcı neden gözyaşlarına boğuldu? Armağan Çağlayan gösterisinde beklenmeyen son! Ünlü programcı neden gözyaşlarına boğuldu? Haberi Görüntüle

POZLARINA TEPKİ YAĞDI

Bahar Candan is ekendini tutamayarak eleştirenlere yanıt olarak, "Sosyal medyada yaptığım paylaşımlar bazen absürt olabilir, ama ne kadar dejenere olmuş olabilirim ki?" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading