Yandex Metrica

Bankalar kesenin ağzını açtı! Uygun ödemeli kredi kampanyası başladı! Başvuru sonrası 50.000 TL IBAN'a ödenecek!

Bankalar kesenin ağzını açtı! Uygun ödemeli kredi kampanyası başladı! Başvuru sonrası 50.000 TL IBAN'a ödenecek!

Artan kredi ve faiz oranları nedeniyle  birçok vatandaş bankalardan uygun ödeme yöntemleri ile kredi çekme imkanlarını araştırıyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ta müşterilerine özel 50 bin TL uygun kredi seçeneklerini sunduklarını açıkladı.   

Magazin

06.09.2024, 16:17

Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank'tan uygun ödeme kolaylığı ile özel kredi fırsatları sunuyor. Kredi üst limitinin 50 bin TL olarak belirlenmesiyle düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme seçenekleri sunan bankalar seçeneklerini açıkladı.

Dilan Polat sessiziğini bozdu! Sevenlerinin mesajlarını paylaşarak video yayınladı: Sesimi duymak istemişsiniz... Dilan Polat sessiziğini bozdu! Sevenlerinin mesajlarını paylaşarak video yayınladı: Sesimi... Haberi Görüntüle

UYGUN ÖDME KOŞULLARI İLE KREDİ KAMPANYASI

Bireylerin kredi puanlaına göre değişen faiz oranları kapsamında müşterilerine finansal geçmişleri ve uygun faiz oranlarıyla ödeme seçenekleri sunuyor. Uzun vadeli uygun kredi ödeme seçeneği sunan bankaların müşterilerine özel ödeme planlarını kendi bütçelerine göre belirleyerek geri ödeyebilecekler.

Birce Akalay'dan sevgilisi Hakan Kurtaş'a: Çok yaşa sevgilim, iyi ki doğdun Birce Akalay'dan sevgilisi Hakan Kurtaş'a: Çok yaşa sevgilim, iyi ki... Haberi Görüntüle

3 BANKADAN 50.000 TL NAKİT DESTEĞİ

Ziraat Bankası'nda 50.000 TL'ye kadaar alınan krediye yüzde 4 faiz oranı ekleyerek aylık ödemesi 3 bin 312 TL olabilecek.

Halkabank ise 5.25 faiz oranıyla 36 ay vadeli 50.000 TL krediyi aylık ödemesi 3 bin 761 TL ile müşterilerine sunuyor.

Vakıfbank yüde 4.99 faiz oranıyla 50.000 TL'lik kredi ödemesini aylık 3 bin 620 TL ile müşterilerine sunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading