Başörtüsüz videosu izinsiz paylaşıldı! Kadir Ezildi sessizliğini bozdu: Nişanlısın türbansız halini ifşa edenler için açtı ağzını yumdu gözünü!

Başörtüsüz videosu izinsiz paylaşıldı! Kadir Ezildi sessizliğini bozdu: Nişanlısın türbansız halini ifşa edenler için açtı ağzını yumdu gözünü!

Nişanlısı Gamze Türkmen'in ev hali Söylemezsem Olmaz programında ifşa edilen Kadir Ezildi, sabah saatlerinde yaptığı paylaşımla gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını avukat açıklaması aracılığıyla duyurdu.

Magazin

01.10.2024, 11:56

En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu, kısa bir sürede sosyal medyada fenomen haline gelen Kadir Ezildi, aylardır özel hayatıyla magazin gündeminde yer alıyor. 

Eski futbolcu Volkan Demirel'den kutlama mesajı: Yıkılmadık ayaktayız... Eski futbolcu Volkan Demirel'den kutlama mesajı: Yıkılmadık ayaktayız... Haberi Görüntüle

GAMZE TÜRKMEN İLE EVLİLİK YOLUNA GİRDİ 

Bir Hülya Avşar sohbetine katılıp, ultra titizliğini öne sürerek "İki aydır sevgilim var ama hiç öpüşmedik" itirafında bulunan Kadir Ezildi, hemen akabinde evlilik kararı aldığını duyurmuştu. Gamze Türkmen'le girdiği evlilik yolundaki her aşamayı da abartarak takipçilerine sunmuştu. Çiftin, milyonluk çeyizi de, damat bohçası da, iki ayrı nişanı ve nişanından yayılan görüntüler de uzunca bir süre magazin gündeminde çok konuşuldu.

Ajda Pekkan sahnede yuhalandı! Hayranları konser alanını tek tek terk ettiler! Ajda Pekkan sahnede yuhalandı! Hayranları konser alanını tek tek terk... Haberi Görüntüle

NİŞANLISININ TESETTÜRSÜZ HALİ SOSYAL MEDYADA SANSÜRSÜZ PAYLAŞILDI 

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında, tesettürlü olan Gamze Türkmen'in ev hali canlı yayında sansürsüz şekilde paylaşıldı.

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen Bingöl yerine bakın nereye gitti Miss Turkey birincisi İdil Bilgen Bingöl yerine bakın nereye gitti Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLERİN YAYINLANMASI  TEPKİ ÇEKTİ 

Tesettürlü bir kadının ev içerisindeki açık halinin Söylemezsem Olmaz ekibi tarafından, izinsiz bir şekilde isteyerek yayılması sosyal medyada büyük tepki çekti. Saatlerdir konuyla ilgili tek bir yorumda bulunmadan günlük paylaşımlarına devam eden Kadir Ezildi, geçtiğimiz saatlerde nihayet sessizliğini bozdu.

Nişanlısı Gamze Türkmen'in hukuki süreci başlattığını avukatının açıklamasıyla beraber duyurdu.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading